abicim elllerine sağlık vallahi forumda senin gibi abilerle dolu sizin gibi olmak istiyorum vallahi sizleri görünce mutlu oluyorum güzel yolculuk olmuş
Ne yalan söyleyim senin gazına gelmeseydim tek başına izmirden trabzona gitmeyi aklıma bile getirmezdim.... Ammaa Ahmet N. arkadaş, motor konusuna gelecek olursak motorumdan , yakıtından çok memnun koyuyorum benzini istediğim gibi geziyorum . Rahatlıkla 150 km de sürat yapıyor. 650 lik transalpı olan çok benzin yaktığı için motoruna Pek binemiyen hergün yıkıyarak üstüne binip poz poz fotoğraf çektirerek tatmin olan gezilere küçük motoruyla giden bazı arkadaşları hatırlamadanda edemiyeceğim. :queen::flower: o malum arkadaşı nezaman O gariban , Bahtsız transalpın üzerinde fotoğraf çekilirken değil ,sürerken görürseniz bilinki benim teşvikim, veya benim zorumla paraya kıyıp binmiştir , yoksa onu ne zaman görseniz Av tazısı gibi benzini koklayan bir modeal kap ının üzerinde görürsünüz . Hatta bu maodeal bu arkadaşa yapışıkmıdır diyede çok merak etmişimdir.:flower::flower:
---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 22:55 ----------
[url]http://img846.imageshack.us/img846/3884/ataky102.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/545/dscf0992q.jpg/][url]http://img545.imageshack.us/img545/1024/dscf0992q.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.usArkadaş bu Transalp dururken yukardaki fotoğraftaki kap a binilirmi ? siz kara verin acaba ihtiyarladıda ondan mıdır ?.us[/URL]:queen::queen:
Abiciğim öncelikleki; motorun 10 numara bir makina onu belirteyim..motorunuzun yakıtından,konforundan memnunsanız,ihtiyaçlarınıza cevap veriyorsa ve onunla yol almaktan keyif alıyor ve mutlu oluyorsanız gerçekten sorun yok demektir...
yaahu seni öyle süklüm püklüm ss makina üzerinde uzun yolda görünce ciğerim sızladı .İşin aslı yaş ilerledikçe eklemler esnekliğini kemikler direncini kaybediyor ya,hani o açıdan oturuş pozisyonu yol konforu rahat olan bir motor sana çok iyi gider diye düşünmüştüm
Sende haklısın benzine zam üstüne zam derken aylık bir ailenin mutfak masrafı kadar benzine bütçe ayırmak gerekiyor,buda bizim gibi işçi,emekli,memuru çok zorluyor...

Bu ilk baharda hazır ol Kabataşlı..Akdeniz sahilinden hataya ,hataydan Malatya,, Elazığ,Erzurum, Kars, Artvinden karadenizi sıyırp zonguldaktan izmire iniş ona göre kendini ayarla :cat:
Özellikle Erzurum gezinizi dört gözle bekliyorum.Erzurum un fotoğraflarını biraz fazlaca koyun da özlem gidereyim.Allah kaza bela vermesin![]()
Erhan hocam gezi çok güzel olmuş emeğine sağlık ve devamını diliyorum gezilerinin hocam sana birşey o yan çantalar hakkında bilgi verirmisin markası nedir ve nasıl sabitledin yol boyunca sorun yaşattımı sana bende yan çanta almayı düşünüyorumda tavsiyelerine ihtiyacım var teşekkuler hocamm
iki tekerle maceracı. mükemmel bir gezi raporu.teşekkür ederim.
motokurt hastan oldum.Harikasın daha fazla fotoğraf görmek istiyoruz.Bizimle bu fotoğrafları ve anıları paylaştığın için teşekkür ederiz.
S
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:24 ----------
Birde aklıma takıldı sormak istiyorum.Forumda önceden yazdıysanızda özür dilerim.Motorun arkasına yaptığınız aparat,çanta ve yan çantaları nereden aldınız, kaça mal oldu.
Sevgili bookmark İltifatın için çok teşekkür ediyorum .:cat: herşey gönlünce olsun hoşçakal.yeni fotoğraflarda çok güzel.sadece sizin fotoğraflara bakan cbr 250 fanatiği olur.Teşekkürler iyi akşamalar
iki tekerle maceracı. mükemmel bir gezi raporu.teşekkür ederim.
Sevgili Erhan Abi,daha öncede sormuştum ama vaktiniz olmadı herhalde.
1-Kullandığınız Arka çanta kaçLt marka ve fiyat.
2-yan çantalar yine aynı kaç lt marka ve fiyat.
3-Uzun yola çıkarken hangi ekstra şeyleri aldınız.Örn: sırtlık dizlik vs.
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Sevgili Erhan Abi paylaşım ve bilgiler için çok teşekkür ederim.Ben Van da oturuyorum,ankaralıyım. Burada memurluk yapıyorum.Allah kısmet ederse yaza sizinde sayenizde cbr 250 alacağım.İnşallah izin zamanı denk gelirse sizin gibi tecrübeli abilerimizle yola çıkmak bizim için onur olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
fotoğraflar o kadar güzel ve motor da size o kadar yakışmış ki,daha öncede söylediğim gibi insanın hemen motor alası geliyo.