Mükemmel bir gezi olmuş köyceğize bayıldım yaza kısmetse ben oraya gaz açmak istiyorum çok hoş yermiş
öncelikle tebrik ederim.geziniz çok harika olmuş. Cennet Köyceğiz e de uğramışsınız.Gezilmesi görülmesi gereken yerdi.
Yol boyunca, teknik ve ya trafikle ilgili sıkıntılarla karşılaştınız mı?
Ahmet kardeş ben Motokurtun yol arkadaşıyım,bende transalp var,ben de aynı şeyi söylüyorum ama beni dinlemiyor,birlikte geziye gidiyoruz,ona ayak uyduracağım derken bu sefer olan bana oluyor yol bir türlü bitmiyor,yollarda onu beklemekten sıkıldım:queen::queen:Ağzına sağlık hislerime tercüman olmuşsun,ben defalarca söyledim sat şunu al adam gibi bir 650 lik enduro diyorum beni dinlemiyor,belki sizin tavsiyenize kulak asar,iyi günler dilerim:cat:Gezi harikulade,fotolarda herşeyi çok güzel ölümsüzleştirmiş....Cbr 250 üzerinde 2 büklüm binlerce km yol,valla ne diyim senin adına hem çok üzüldüm hemde tebrik ederim
Abiciğim madem boyle uzun yol yapaksın al bitane enduro, bolbol çantası bavulu mevcut, her yol ve hava şartında yorulmadan istediğin yöne vur kendini![]()
Ben gaz vermeseydim sen o geziyi biraz zor yapardın:queen::queen::queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
Sevgili Motokurt,bu yıl sanıyorum gezilerimizi 100 lük cup'larla yapmak zorunda kalacağız,malum ya vekiller emekli aylıklarına 3000 tl zammın finansmanını yine benzinden çıkarırlar,büyük motorla gezi hayal olacak gibi geliyor:cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------
Ahmet kardeş ben Motokurtun yol arkadaşıyım,bende transalp var,ben de aynı şeyi söylüyorum ama beni dinlemiyor,birlikte geziye gidiyoruz,ona ayak uyduracağım derken bu sefer olan bana oluyor yol bir türlü bitmiyor,yollarda onu beklemekten sıkıldım:queen::queen:Ağzına sağlık hislerime tercüman olmuşsun,ben defalarca söyledim sat şunu al adam gibi bir 650 lik enduro diyorum beni dinlemiyor,belki sizin tavsiyenize kulak asar,iyi günler dilerim:cat:

Ne yapalım Motokurt,mecburen Mondiale biniyorum,milletvekili emeklisi değil,normal vatandaş emeklisiyim,aldığım maaşla bu kadar oluyor.Yoksa ben de bilirim neye bineceğimi:cat:
Ellerinize sağlık, mükemmel bir gezi olmuş. Bu yaz kısmetse bende Balıkesir-Alanya-Balıkesir, düşünüyorum. Günlük 100 km lik kısa sürüşlerle ege kıyılarından akdenize inmeyi planlıyorum. Seyir sürati ortalama ne oldu? Selamlar
Bu ilk baharda hazır ol Kabataşlı..Akdeniz sahilinden hataya ,hataydan Malatya,, Elazığ,Erzurum, Kars, Artvinden karadenizi sıyırp zonguldaktan izmire iniş ona göre kendini ayarla :cat:
Sevgili Erhan Bey,yaklaşık 4500 km.lik güzel bir güzergah düşünmüşsünüz,İnşallah bu gezide ben de olurum.
elinize tekerinize sağlık zevkle izleyip gezmiş kadar da oldum süper gezi olmuş gerçekten tebrik ederim...