[Balıkesir - MT]

Günaydın arkadaşlar. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------

Günaydın :)

Blackbaron, sende motor var mı?

Mondial marka cub motorum var şuan. Kampüs durağıyla evin arası biraz mesafeli olduğundan oraya kadar sürmem iyi oluyor. Aksi halde 20 dk. yürüyorum. :)

özgür bana hafta sonları için kiralık motor bulalım ya

Ramço kiraya vereceğin paraları biriktir motor al :) ben sigarayı bıraktım motor alabilmek için. Allah'a şükür iyiki de bırakmışım

Günaydın arkadaşlar. :)

Mondial marka cub motorum var şuan. Kampüs durağıyla evin arası biraz mesafeli olduğundan oraya kadar sürmem iyi oluyor. Aksi halde 20 dk. yürüyorum. :)

öğretmenlik okuyosun sandım kampüste ne işin var diyorum kendi kendime... sonradan düştü jeton :)

cbf'çi arkadaştan ses çıkmadı bi daha, acaba edremite giderken başına bişey mi geldi

Son düzenleme:
Ramço kiraya vereceğin paraları biriktir motor al :) ben sigarayı bıraktım motor alabilmek için. Allah'a şükür iyiki de bırakmışım

öğretmenlik okuyosun sandım kampüste ne işin var diyorum kendi kendime... sonradan düştü jeton :)

cbf'çi arkadaştan ses çıkmadı bi daha, acaba edremite giderken başına bişey mi geldi

Yazmamışım yukarıya fefte bölüm okuyorum. :) Bu arada 10riders'tan birileri var mı forumda?

aga 10riders facebook üzerinden faaliyetlerini sürdürüyor. Balıkesir Motosiklet Kulubü diye arattın çıkıyor.ordan organizasyon yapıyolar.

10 riders var aramızda her carsamba nefis gardında toplanıyoruz katılmak isteyen olursa
bekleriz her zaman

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------

gecenlerde bi canakkale gezimiz oldu ben dersane dolayısıyla gidemedim
cok uzulmustum

10 riders taşındığından beri ne işler yapıyor hala var mı hiç bir bilgim yok

Bir kaç hafta önce aklıma geldi acaba bir motosiklet kulübü var mı Balıkesir'de diye. O sırada denk gelmiştim, sizin fakültenin karşısındaki cafede (Nefis) toplanıyorlarmış.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------

aga 10riders facebook üzerinden faaliyetlerini sürdürüyor. Balıkesir Motosiklet Kulubü diye arattın çıkıyor.ordan organizasyon yapıyolar.

Teşekkürler. :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi 24-03-2012 - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23-03-2012 23:58 ----------

10 riders var aramızda her carsamba nefis gardında toplanıyoruz katılmak isteyen olursa
bekleriz her zaman

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------

gecenlerde bi canakkale gezimiz oldu ben dersane dolayısıyla gidemedim
cok uzulmustum

Teşekkürler. Sınavlardan sonra bi uğramak istiyorum.

selam millet ya benim motorun arkası çok kayıyor dönüşlerde

Benim motorun da arkası çok kayıyor; zira lastik kalitesi berbat. Başka motosiklet almayı düşündüğümden lastikleri değiştirmiyorum. Tabiki malzeme kalitesi veya aşınmayla alakalı ihmale gelmez bence.

Motoru ben eylül ayında sıfır aldım. Daha öncede aynı motordan 2006 model vardı kazada pert olana kadar sorun çıkarmamıştı. Çin malı çok şey beklememek gerek sanırım. Lastiklerimi değiştirsem. Birde şimdiye kadar 3 kez patladı. Birinde 2 eşşek kadar çivi girdi.

selam arkadaşlar
sizin ordan bir suzuki bandit sahibi ile pazarlık asamaşındayız ama haliyle kafama takılan motor hakkında bazı konular var.belki dedim aranızdan motoru bilen arkadaşı tanıyan vardır diye sizlere sormak istedim yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.sizlerin yorum ve bilgilerine göre istanbul'dan çıkıp sizin ordan motosikleti almaya gelecegim,aksi bir durum varsa boşuna yola çıkıp zaman ve masraf etmeyeyim diyorum.
ilan linki ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...miz-bandit-takas-tercih-edilir-51201796/detay

tekeriniz düz bassın bilgi alırım belki düşüncesindeyim :)

selam arkadaşlar
sizin ordan bir suzuki bandit sahibi ile pazarlık asamaşındayız ama haliyle kafama takılan motor hakkında bazı konular var.belki dedim aranızdan motoru bilen arkadaşı tanıyan vardır diye sizlere sormak istedim yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.sizlerin yorum ve bilgilerine göre istanbul'dan çıkıp sizin ordan motosikleti almaya gelecegim,aksi bir durum varsa boşuna yola çıkıp zaman ve masraf etmeyeyim diyorum.
ilan linki ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...miz-bandit-takas-tercih-edilir-51201796/detay

tekeriniz düz bassın bilgi alırım belki düşüncesindeyim :)

hocam yanlış bilgi vermeyeyim ama bu motoru (burası küçük yer o yüzden hemen herkes birbirini tanır) apaçi diye adlandırdığımız motorcu kardeşlerimizin gruplarında gazlarken, tekere kaldırılırken v.b. faaliyetler içinde hiç GÖRMEDİM. sanırım orta yaşlarda sakin birisine ait çarşıda falan da hiç görmedim. 1 kere mahalle arasında park edili gördüm... yani bence gelip görmeye değer görüyorsan; gel gör. hem bi tanışırız çay içeriz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar