günaydın balıkesır
Günaydın
Blackbaron, sende motor var mı?
özgür bana hafta sonları için kiralık motor bulalım ya
Günaydın arkadaşlar.
Mondial marka cub motorum var şuan. Kampüs durağıyla evin arası biraz mesafeli olduğundan oraya kadar sürmem iyi oluyor. Aksi halde 20 dk. yürüyorum.![]()
Ramço kiraya vereceğin paraları biriktir motor alben sigarayı bıraktım motor alabilmek için. Allah'a şükür iyiki de bırakmışım
öğretmenlik okuyosun sandım kampüste ne işin var diyorum kendi kendime... sonradan düştü jeton
cbf'çi arkadaştan ses çıkmadı bi daha, acaba edremite giderken başına bişey mi geldi
Yazmamışım yukarıya fefte bölüm okuyorum.Bu arada 10riders'tan birileri var mı forumda?
10 riders taşındığından beri ne işler yapıyor hala var mı hiç bir bilgim yok
10 riders taşındığından beri ne işler yapıyor hala var mı hiç bir bilgim yok
aga 10riders facebook üzerinden faaliyetlerini sürdürüyor. Balıkesir Motosiklet Kulubü diye arattın çıkıyor.ordan organizasyon yapıyolar.
10 riders var aramızda her carsamba nefis gardında toplanıyoruz katılmak isteyen olursa
bekleriz her zaman
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
gecenlerde bi canakkale gezimiz oldu ben dersane dolayısıyla gidemedim
cok uzulmustum
selam millet ya benim motorun arkası çok kayıyor dönüşlerde
selam arkadaşlar
sizin ordan bir suzuki bandit sahibi ile pazarlık asamaşındayız ama haliyle kafama takılan motor hakkında bazı konular var.belki dedim aranızdan motoru bilen arkadaşı tanıyan vardır diye sizlere sormak istedim yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.sizlerin yorum ve bilgilerine göre istanbul'dan çıkıp sizin ordan motosikleti almaya gelecegim,aksi bir durum varsa boşuna yola çıkıp zaman ve masraf etmeyeyim diyorum.
ilan linki ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...miz-bandit-takas-tercih-edilir-51201796/detay
tekeriniz düz bassın bilgi alırım belki düşüncesindeyim![]()
hafta sonu birden fazla motor kazası, birden fazla ölü![]()