[Balıkesir - MT]

aga isim belli işte ramcoo=ramazan :) , ayrıca kuba'ya hurda diyosun seni esefle kınıyorum :queen:

aga isim belli işte ramcoo=ramazan :) , ayrıca kuba'ya hurda diyosun seni esefle kınıyorum :queen:

Ramço'cum çin malı görmek istesem kalkıp ta istanbula gitmem efe motora giderim :mrgreen: ayrıca her hurda değersiz değildir. benim de ilk motorum bisan-lifan 100'dü ama 2009da ybr alınca hurdaya bindiğimi anladım. ancaak hiç yoktan iyidir :)

M.erkut, ismin Mehmet sanırım :) şimdi istediğin yere gideriz ancak önce bir tanışmak gerekli. Öyle pat diye uzun yolculuk mu olur :) bu arada edremit motosiklet klübüyle takılmıyor musunuz? ehliyetin var mı?

M.erkut, ismin Mehmet sanırım :) şimdi istediğin yere gideriz ancak önce bir tanışmak gerekli. Öyle pat diye uzun yolculuk mu olur :) bu arada edremit motosiklet klübüyle takılmıyor musunuz? ehliyetin var mı?

Abi 96lıyım 2013marttan sonra bu "
ehliyetin var mı?
" soruna cevap vericem :cherry:
Tanışırız Akçaydanım ismim mustafa :)

Ve ayrıca havalar biraz daha ısınsın bi gezi düzenleyelim diyorum balıkesirimizde ? Senin önderliğinde tabi abi :)

hacı havalar da ısındı yarın bişeyler yapsak ya:bestmt:
kimler gelir. musait olupta gelmeyenin tekeri patlasın:rendeer:
cine de oturur tanısır kaynasırız ha:wiinkk:

en kısa zamanda goprusmek dilegiyle olmadı bi kac motor biz geliriz edremite

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------

onumuzdeki pazatesi edremite kim gelir ????
bi organizasyon yapalım artık.. gelmek isteyenler vburaya yazsın.
yazmayanın canı sagolsun.

yarın akşam mı? arkadaşlar olabilir aslında ama ben okuldan 8 gibi çıkıyorum

edremite gelemem üni öğrencisiyim ve vizeler başlayacak. ancak oturup muhabbet edebiliriz, 2-3 kişi 1 ya da 2 motor olarak katılabilirim :)

en kısa zamanda goprusmek dilegiyle olmadı bi kac motor biz geliriz edremite

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------

onumuzdeki pazatesi edremite kim gelir ????
bi organizasyon yapalım artık.. gelmek isteyenler vburaya yazsın.
yazmayanın canı sagolsun.

Eğer ehliyetim olsaydı gelirdim. :) Ben 4 tekerciydim ama motora alıştıktan sonra arabayla uğraşmazoldum yakıtı bakım masrafı vs cabası. A2'yi önce alsaymışım iyi olacakmış. :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------

yarın akşam mı? arkadaşlar olabilir aslında ama ben okuldan 8 gibi çıkıyorum

edremite gelemem üni öğrencisiyim ve vizeler başlayacak. ancak oturup muhabbet edebiliriz, 2-3 kişi 1 ya da 2 motor olarak katılabilirim :)

Hangi fakültedesiniz? Ben 1. sınıf tarih okuyorum. :)

Eğer ehliyetim olsaydı gelirdim. :) Ben 4 tekerciydim ama motora alıştıktan sonra arabayla uğraşmazoldum yakıtı bakım masrafı vs cabası. A2'yi önce alsaymışım iyi olacakmış. :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------

Hangi fakültedesiniz? Ben 1. sınıf tarih okuyorum. :)

nefteyim. bilgisayar öğretmenliğindeyim :)

Balıkesir/Edremitteyim hafta sonları olursa gelebiliriiiimmm balıkesir içi gelirim aslında fark etmez :D A2 olsa daha geniş olurda şimdilik bu kadar :)

Balıkesir/Edremitteyim hafta sonları olursa gelebiliriiiimmm balıkesir içi gelirim aslında fark etmez :D A2 olsa daha geniş olurda şimdilik bu kadar :)

Edremit'in trafik kontrolü ne derece sıkıdır bilmem ama Balıkesir'de çevirirlerse 600 küsur lira cezayla direk bağlayacaklardır. Tavsiyem, ehliyeti almadan çevirme ihtimali olan yerlerde pek gezme. :)

Son düzenleme:
Edremit'in trafik kontrolü ne derece sıkıdır bilmem ama Balıkesir'de çevirirlerse 600 küsur lira cezayla direk bağlayacaklardır. Tavsiyem, ehliyeti almadan çevirme ihtimali olan yerlerde pek gezme. :)
Sayısını hatırlamıyorum ama tahmini olarak bi 10 kez falan durduruldum trafik polisleri tarafından aynalar kask gerekse hız olarak düzgün ve bilinçli biri olduğum için pek sıkıntı yaşamadım A2 hariç belgelerde olduğundan sorun çıkmıyor doğrusu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar