aga isim belli işte ramcoo=ramazan, ayrıca kuba'ya hurda diyosun seni esefle kınıyorum :queen:
M.erkut, ismin Mehmet sanırımşimdi istediğin yere gideriz ancak önce bir tanışmak gerekli. Öyle pat diye uzun yolculuk mu olur
bu arada edremit motosiklet klübüyle takılmıyor musunuz? ehliyetin var mı?
" soruna cevap vericem :cherry:ehliyetin var mı?
Tekerimi seviyorum gelirimm :cherry:hacı havalar da ısındı yarın bişeyler yapsak ya:bestmt:
kimler gelir. musait olupta gelmeyenin tekeri patlasın:rendeer:
cine de oturur tanısır kaynasırız ha:wiinkk:
en kısa zamanda goprusmek dilegiyle olmadı bi kac motor biz geliriz edremite
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
onumuzdeki pazatesi edremite kim gelir ????
bi organizasyon yapalım artık.. gelmek isteyenler vburaya yazsın.
yazmayanın canı sagolsun.
yarın akşam mı? arkadaşlar olabilir aslında ama ben okuldan 8 gibi çıkıyorum
edremite gelemem üni öğrencisiyim ve vizeler başlayacak. ancak oturup muhabbet edebiliriz, 2-3 kişi 1 ya da 2 motor olarak katılabilirim![]()
Eğer ehliyetim olsaydı gelirdim.Ben 4 tekerciydim ama motora alıştıktan sonra arabayla uğraşmazoldum yakıtı bakım masrafı vs cabası. A2'yi önce alsaymışım iyi olacakmış. :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
Hangi fakültedesiniz? Ben 1. sınıf tarih okuyorum.![]()
nefteyim. bilgisayar öğretmenliğindeyim![]()
Balıkesir/Edremitteyim hafta sonları olursa gelebiliriiiimmm balıkesir içi gelirim aslında fark etmezA2 olsa daha geniş olurda şimdilik bu kadar
![]()
Sayısını hatırlamıyorum ama tahmini olarak bi 10 kez falan durduruldum trafik polisleri tarafından aynalar kask gerekse hız olarak düzgün ve bilinçli biri olduğum için pek sıkıntı yaşamadım A2 hariç belgelerde olduğundan sorun çıkmıyor doğrusuEdremit'in trafik kontrolü ne derece sıkıdır bilmem ama Balıkesir'de çevirirlerse 600 küsur lira cezayla direk bağlayacaklardır. Tavsiyem, ehliyeti almadan çevirme ihtimali olan yerlerde pek gezme.![]()
kimsecikte cıt yok e:farao: