[Balıkesir - MT]

Öyleyse kusura bakmayın. :cat: Hindistan üretimi olduğunu biliyordum ama http://forum.donanimhaber.com/m_36001127/tm.htm sayfanın sona doğru olan yorumdan hareketle yazdım. :)

Bir önceki sayfada ozgurakman belirtmişti; ben de zaten emin değildim linkteki yorumun yalancısıydım. :cat:

@barbar74 gündüz okulum var akşamsa malûm hava erken kararıyor. :) Ehliyette yok. :cherry:
@M.balibey aynen dediğin gibi tek silindirlerde bu olan bir durum. :) Onun dışında TVS hakkında genelde iyi yorumlar var. CBR'ın daha zamlanmasına göre commuter tercih sebebim olabilir. :)

Son düzenleme:
bu pazartesi değil de havalar ısınınca buluşsak? kemal diye bir arkadaş var cbf'li onu da alırım. artıçım da olur bi değirmen boğazı yaparız?

Arkadaslar lastik aryorum tvs icin 90/90 17 100/80 18 yagmurda camurda kayma yapmayacak cadde tipi metzeler michelin pirelli oncelikli balikesirde birkar yere baktm ama yoktu onerecegini yerler var m

Arkadaslar lastik aryorum tvs icin 90/90 17 100/80 18 yagmurda camurda kayma yapmayacak cadde tipi metzeler michelin pirelli oncelikli balikesirde birkar yere baktm ama yoktu onerecegini yerler var m

Ordu Donatım karşısında, yol üzerinde bir lastikçide sanırım Maxxis marka lastikler var (büyük bi Maxxis tabelası var dışarıda farkedersiniz). Michelin, Pirelli, Metzeler daha çok 100-200 boyutunda lastikler yapıyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
izmir yolunda honda bayii var oraya baktın mı onlar getirtebilirler belki istedigin ebatlarda bi lastik.:king:

honda bayisine bakabilirsin. ayrıca sanayi 2. kapıda gülenç motor var. ayrıca Uytun motora gidip Fırat abiyle görüş, istediğin her marka lastiği getirtir. sen almak iste yeter ki :) maxxis fena değil, kendim kullandım. (cst markaya göre iyi) ama en iyisi michelin diyolar.

Tvsnin istabul servisine gitmeye karar verdim bandrmadan gecicem bir ara feribot vardi hic kullanmadm hala var m bilmiyor navigasyon var diyor adamlar ayni yamaha honda gibi servis yapmslar:)

İyi geceler Balıkesir MT Sormam gereken bişeyler var geldim gene :)

Motosikletimi bu yaza kadar değiştirmek istiyorum, Tvs 150 cc Düşünüyorum, Hyosung GT 250R düşünüyorum kısacası kararsızımmmm :(

TVS'nin sitesinde gezinirken sadece bandırmada servisinin olduğunu gördüm, merkezde bile yok herhangi bi arıza durumunda bandırmaya kadar gidecekmiyim ben ? :( Kullanan varsa benide bi bilgilendirirse sevinirim.

İyi geceler Balıkesir MT Sormam gereken bişeyler var geldim gene :)

Motosikletimi bu yaza kadar değiştirmek istiyorum, Tvs 150 cc Düşünüyorum, Hyosung GT 250R düşünüyorum kısacası kararsızımmmm :(

TVS'nin sitesinde gezinirken sadece bandırmada servisinin olduğunu gördüm, merkezde bile yok herhangi bi arıza durumunda bandırmaya kadar gidecekmiyim ben ? :( Kullanan varsa benide bi bilgilendirirse sevinirim.

garantiden çıkmasını istemiyorsan gideceksin malesef bence cbf150 al

günaydın... bugün sabah istanbuldan döndüm. 2 ay para biriktirip fuara gitmiştim çok iyi oldu iyi ki biriktirmişim :)

özgür Gültekin'lerle beraber mi gittin?

ne yazık ki sadece cumartesi, ve çok kısa süreliğine gidebildim. ablamın 2 ay sonra düğünü var, vaktimin büyük kısmını onlara ayırdım. o yüzden mt.net standında kimler varsa tanıştım ama Gültekin'e haber vermeyi unuttum... şimdi sen söyleyince geldi aklıma. Ayıp oldu valla

onlar otobüsle gittiler galiba, face'de organize oluyolardı. C.tesi gece çıkacaklardı.Kuba standına uğrasaydın ağa ya :D

onlar otobüsle gittiler galiba, face'de organize oluyolardı. C.tesi gece çıkacaklardı.Kuba standına uğrasaydın ağa ya :D

kubayla falan işim olmaz o kadar yolu hurda görmeye gitmedim :mrgreen:

styleoscar diye bir arkadaş vardı o benden höşmerim falan istemişti onunla haberleşemedik... bu arada ben isimleri zor öğrenirim, niclerin altına neden isim yazmıyorsunuz?

Özgür abi balıkesir sorumlusu sen misin MT ?
Tüm gönül dostları toplansak mı ki? Cemreler düşüyor :))

estafurullah :) abi diyorsun ama ben 92liyim, senin yaşın kaç?
toplanabiliriz eğer isterseniz benim için sorun değil
Benden küçükte olsa bilgi veren abilik edendir :) 96lıyım, gerçekten güzel olacağından şüphem yok şöyle bi kazdağlarına yavaş yavaş çıksak fotoğraflar çeksek ?
Sahilde kaynaşsak çaylarımızla vs. gayet hoş bi hafta sonu olur herkes için :) Çevremden toplayabileceğim 15 motor var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar