karakalem resimlerim

çizimleri tebrik etmemek mümkün değil tebrikler ama sahsen ben motor çizim çalışmalrını bekliyorum mesela benim motorum gv 250 den başlayabiliriz :))
eline sağlık başarılarını ve çalışmalarının devamını dilerim..

posrsche ile devam ediiyoruz
IMG_0177kopyala2.jpg

Kocaeli İl Temsilcisi
sevgili mehmet milleti doyurdun arkadaşım arabalara :) motosikletlere ne zaman sıra gelecek :) valla bekliyoruz yani ona göre :)

eline emeğine sağlık arkadaşım gene süper olmuş :)

TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM.NE KADAR ŞANSLISIN.BENDE DAHİL O KDAR İNSAN SANA İMRENDİ.YETENEKLİ İNSANLARI AYRI Bİ YERDE KORUMAYA ALMAK LAZIM.

Motosikleti
Fazer 8 2011 - Stock
Çok başarılı, ayrıntılı ve derinlik içeren resimler. Tebrikler.
Tabi motor resimleri de görmek isteriz böylesi yetenekli bir kalemden. Hatta konsept çalışmaları, belli mi olur senin çizdiklerini bir başkası gerçeğe dönüştürür.

ABİM TARAFINDAN TAMAMEN HAYAL GÜCÜ İLE ÇİZİLMİŞ BİR KAÇ MOTOSİKLET VE OTOMOBİL RESMİNİ BEN EKLEYEYİM BARİ. HERHANGİ BİR RESME BAKMADAN ÇİZİLMİŞLERDİR. ELİMDE DAHA ÇOK VAR :)

tarama0006.jpg

tarama0005x.jpg

tarama0004.jpg

tarama0007w.jpg

tarama0002x.jpg

tarama0003.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam konuyu ilk kez görüyorum.Böyle bir yetenek daha görmediğimi söyleyebilirim.Over haulin programındaki arkadaşı getirdin direk aklıma.Airbrush tabancası ile senin yaptığın çizimlerin renklilerini yapıyordu.İsmini hatırlamıyorum.Ancak seni canı gönülden tebrik ediyorum.Bu nedir.Nasıl bir yetenektir çözemedim...Bunu sadece eline aldığın bir kalem ve kağıtla mı yapıyorsun?

Gerçekten harika süper diyecek kelime bulamıyorum ya tebrik ederim eline yüreğine kalemine sağlık devamını bekliyoruz. . . :)

Hocam istek kabul etmiyormuşsun ama ben bir teklif sunmak istiyorum.Çoğumuz Devrim arabalarının hüzünlü hikayesini bilir.Bugüne kadar da benim bildiğim yaşayan bir adet Devrim var.Ben de 1-2 adet fotosu vardı.Eğer bunu çizmeyi düşünürsen eminim çoğumuzun hoşuna gidecektir.Başta da ben...Kolay gelsin.:)

Hocam konuyu ilk kez görüyorum.Böyle bir yetenek daha görmediğimi söyleyebilirim.Over haulin programındaki arkadaşı getirdin direk aklıma.Airbrush tabancası ile senin yaptığın çizimlerin renklilerini yapıyordu.İsmini hatırlamıyorum.Ancak seni canı gönülden tebrik ediyorum.Bu nedir.Nasıl bir yetenektir çözemedim...Bunu sadece eline aldığın bir kalem ve kağıtla mı yapıyorsun?

Bir kağıt , birkaç tane kalem :cat: bol miktara zaman ve sabır :wiinkk:
çizim tekniği realizm yani gerçekcilik , gördüğüm yada baktığım nesneyi aynen kağıda aktarmaya çalışıyorum

Gerçekten harika süper diyecek kelime bulamıyorum ya tebrik ederim eline yüreğine kalemine sağlık devamını bekliyoruz. . . :)

ben teşekkür ederim , beni izlemeye devam edin ;)

Hocam istek kabul etmiyormuşsun ama ben bir teklif sunmak istiyorum.Çoğumuz Devrim arabalarının hüzünlü hikayesini bilir.Bugüne kadar da benim bildiğim yaşayan bir adet Devrim var.Ben de 1-2 adet fotosu vardı.Eğer bunu çizmeyi düşünürsen eminim çoğumuzun hoşuna gidecektir.Başta da ben...Kolay gelsin.:)

"Devrim" in yeri ayrıdır , gönder kardeş pm den , çizelim.

Elinize sağlık çok harika resimler:cat: gerçek ile çizimi ayırt etme kabiliyetimi bile alt üst eden resimler var:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar