güzel olmuş eline saglık
lamborghini Aventador un biraz değiştirilmiş hali arkadaşlar , çizmek gerçekten güzel bir hobi tavsiye ederim.lamborghini gallardo mu murcielago mu anlayamadım. ikisine de benziyor, ikisi de değil
ama cok iyi olmuş; arka plan yaptım
Hocam konuyu ilk kez görüyorum.Böyle bir yetenek daha görmediğimi söyleyebilirim.Over haulin programındaki arkadaşı getirdin direk aklıma.Airbrush tabancası ile senin yaptığın çizimlerin renklilerini yapıyordu.İsmini hatırlamıyorum.Ancak seni canı gönülden tebrik ediyorum.Bu nedir.Nasıl bir yetenektir çözemedim...Bunu sadece eline aldığın bir kalem ve kağıtla mı yapıyorsun?
Gerçekten harika süper diyecek kelime bulamıyorum ya tebrik ederim eline yüreğine kalemine sağlık devamını bekliyoruz. . .![]()
Hocam istek kabul etmiyormuşsun ama ben bir teklif sunmak istiyorum.Çoğumuz Devrim arabalarının hüzünlü hikayesini bilir.Bugüne kadar da benim bildiğim yaşayan bir adet Devrim var.Ben de 1-2 adet fotosu vardı.Eğer bunu çizmeyi düşünürsen eminim çoğumuzun hoşuna gidecektir.Başta da ben...Kolay gelsin.![]()