karakalem resimlerim

Kocaeli İl Temsilcisi
sevgili mehmet düşünürken aklıma geldi :) gardiyansın ya bolca vaktin olmalı senin ustacımm cizdiğin şeylerin çoğu zaman isteyen işler... doğrumu ? :rendeer:

bu da benim karakalem çalışmam

:)
set

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 ----------

Hizliupload.com

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:11 ----------

Hizliupload.com

Harika resimler bu yetenek bosa gitmesin ben de cok resim yapardim, ilk okul da teneffuse bile cikmazdim resimleri gorunce onlar aklima geldi eliniza saglik.

Pek çok ressam arkadaşımdan daha iyi kara kalem çalışmaların var. Tebrik ederim.

Rihanna nin ailece hastasiyiz.:cherry:

Cok guzel cizimlerin eline saglik.

Kusura bakma ama OHA :D Hayran kaldım gerçekten bu yeteneğini bir şekilde değerlendirmelisin harcanıyorsun valla

Gerçekten çok güzel çalışmalar.BMW artık masaüstümde.Honda Type-r ı da taratırsan honda hastası arkadaşa mail atarım :) .Yalnız bu yetenek değerlendirmeli ve bunun üzerine çalışmalısın diye düşünüyorum.Sevgilerle....:rendeer:

Tek kelimeyle mükemmel. Elinize, kaleminize sağlık. biraz ayıp olacak ama müsait olduğunuzda bende yeni kasa er6-f rica ediyorum. :D çizerseniz adresi atayım :D ha unutmadan madem portreye basladınız ee artık Fenerbahçemizin ilk 11 yada sadece Alex 'in portresinide çizmezsenişz ayıp olur. kolay gelsin.

Tek kelimeyle mükemmel. Elinize, kaleminize sağlık. biraz ayıp olacak ama müsait olduğunuzda bende yeni kasa er6-f rica ediyorum. :D çizerseniz adresi atayım :D ha unutmadan madem portreye basladınız ee artık Fenerbahçemizin ilk 11 yada sadece Alex 'in portresinide çizmezsenişz ayıp olur. kolay gelsin.

motorsiklete söz vermiyeyim , Alex için çok orjinal bir fikrim var onu yapıcam , buzdolabımın üzerine "alex de souza comandante" yazılı vektörel bir çizim yapmayı düşünüyorum, yapınca paylaşırım :cat:

motorsiklete söz vermiyeyim , Alex için çok orjinal bir fikrim var onu yapıcam , buzdolabımın üzerine "alex de souza comandante" yazılı vektörel bir çizim yapmayı düşünüyorum, yapınca paylaşırım :cat:

motosikletim çizilecek kadar güzel değil tmm . :salut::salut: ama Alex i mutlaka çizmelisin tabi çizip paylaştıktan sonra bana ödemeli kargo ile yollarsan çok sevinirim. çünkü tam bir alex hayranıyım . Kedimin adı bile Alex :D

motosikletim çizilecek kadar güzel değil tmm . :salut::salut: ama Alex i mutlaka çizmelisin tabi çizip paylaştıktan sonra bana ödemeli kargo ile yollarsan çok sevinirim. çünkü tam bir alex hayranıyım . Kedimin adı bile Alex :D

mahallenin kedisi artık o senin değil (=

mehmet çizimlerine ara ara açıp bakıyorum gıpta ile gerçekten mükemmeller.

fakat bmw çizimi ile ilgili bişe demedin halen onda gözüm var :cherry:

Gerçekten inanılmaz. Eline koluna sağlık. Çok geçekçiler. Devamını da sabırsızlıkla beklıyoruz...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
lamborghini gallardo mu murcielago mu anlayamadım. ikisine de benziyor, ikisi de değil
ama cok iyi olmuş; arka plan yaptım

bu çizimler gördüğüm en iyi karakalem çizimleri desem abartmış olmam heralde.. elinize sağlık..
valla paylaştığınz çizimleri gördükçe bende mi sarsam bu işe dedim ama gözüm almadı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar