karakalem resimlerim

hocam diyecek kelime yok..eline gönlüne sağlık böle çizim ömrü hayatımda görmedim açıkcası. helal olsun devamlarını bekliyorum 4gözle :)

Gerçekten hepsi de birbirinden güzeller,birde kymco xciting 250i çizsen diyorum bakalım nasıl olacak :p

Kocaeli İl Temsilcisi
bu hatfaki aracımız porsche cayenne
porsche_cayenne_by_mehmetmumtaz-d3gar63.jpg

yapım aşaması

porsche_cayenne_wip_by_mehmetmumtaz-d3g7vj7.jpg

ülen arkadaş sen insan nısın nesin sen yavvvv:cherry: bu detaylar ne nebu ayrıntı :cherry:

Çok yeteneklisiniz, gözlerle ellerin bu kadar uyum içerisinde buluştuğu bünye nadir bulunur.

Bu yeteneğinizi kesinlikle meslek olarak düşünmelisiniz, sadece maddi boyutu değil, aynı zamanda keyifle yaptığınız bu uğraşınıza tam zamanınızı ayırabileceğiniz lüksünü de düşünün. Daha keyifli ne olabilir.

İzniniz olursa fotoğrafları başka sitelerde yayınlamak isterim.

beyler devam ediyoruz

ilk defa farklı bir şey çizdim portre bakalım yorumlar nasıl olacak

dodge_challenger_burnout_by_mehmetmumtaz-d3i3q0p.jpg

rihanna_by_mehmetmumtaz-d3i3quk.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Karakalem ile Piyano Black Yapmış resmen.Porsche Cayenna felan harika hepsi.

"Porsche Cayenna" sanki 'photoshop'lu... Ayrıntı müthiş ::alkiis::
Peki ne kadar sürdü?

Son bir aylık çalışmaların ortalama ne kadar sürede çıktığını paylaşabilir misiniz?

Saygılar
(Saygı duydum yav!)

"Porsche Cayenna" sanki 'photoshop'lu... Ayrıntı müthiş ::alkiis::
Peki ne kadar sürdü?

Son bir aylık çalışmaların ortalama ne kadar sürede çıktığını paylaşabilir misiniz?

Saygılar
(Saygı duydum yav!)

tüm çizimlerin yapım aşamaları var , aklınıza başka bir yöntem gelmesin. PS ile bazen boyut küçütlme yapıyorum, boyut A4 olursa çalışma 1 saat ile 10 Saat arası sürebiliyor , Cayenne 10 saat sürdü ama o resmin hakkı 15 Saattir arka planı 10 dk da çizildi dandik oldu, son çizdiğim Dodge lastik yakan araç 3 saat sürdü , üzerinde ne kadar çok detay varsa o kadar süre alıyor, teşekkürler.
birde bir arakadaşımız başka bir yerde yayınlamak istiyordu , serbest yayınlayabilir.

tüm çizimlerin yapım aşamaları var , aklınıza başka bir yöntem gelmesin. PS ile bazen boyut küçütlme yapıyorum, boyut A4 olursa çalışma 1 saat ile 10 Saat arası sürebiliyor , Cayenne 10 saat sürdü ama o resmin hakkı 15 Saattir arka planı 10 dk da çizildi dandik oldu, son çizdiğim Dodge lastik yakan araç 3 saat sürdü , üzerinde ne kadar çok detay varsa o kadar süre alıyor, teşekkürler.
birde bir arakadaşımız başka bir yerde yayınlamak istiyordu , serbest yayınlayabilir.

Bu durumda altına sağlam bir yastık al :mrgreen::rendeer:

çizimlerin harika eline emeğine sağlık kardeşim. bende de birkaç çizim var onları da paylaşayım ama senin çizimlerinin yanından geçemez ;)

Kocaeli İl Temsilcisi
:p:p:p öğrencez kardeşim yavaş yavaş ,ışık vermesini çizmesini :):rendeer:

Son düzenleme:
Şu anda bir arkadaşımla beraber resmen alkışladık seni.
Muhteşem çizimler olmuş.
Benim arabanın resmini eklesem çizermisin acaba diyede yüzsüzlük yapabilirmiyim. Evime asmak isterim.

piyanist arkadaşım içeriden gelen bir şey bu yapabileceğine inanıyorum , ressam değilim amatör çizerim hobi olarak görevim gardiyanlık , resim isteği almıyorum arkadaşlar kusuruma bakmayın lütfen , ama siz özel mesajdan aracınız resmini atın hoşuma giderse çizerim ben :)

Ellerine emeğine sağlık.Karakalem,adeta ışık ve gölgeyle dalgageçiyor.Bir ressam olarak yazacak çok çok şey var ama ben tek kelimeyle özetleyeyim; Muhteşem....Çok çok güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar