valla iletişime gecelim benim yapacak cok seylerim var kafamda ama tanıdık pek yok hazır bir kac bişi aldım ama yetmiyor ya olmadı satacam motoru 1300 vtx alacam en sonunda![]()
Kal Shadow'la sağlıcakla.
valla iletişime gecelim benim yapacak cok seylerim var kafamda ama tanıdık pek yok hazır bir kac bişi aldım ama yetmiyor ya olmadı satacam motoru 1300 vtx alacam en sonunda![]()
Amma yaptın haa volkan bukadar zaman ve yaptıklarımdan sonra bana haksızlık etmeGürol abimin işinin ehli olduğu her tasarımından belli, gavurların mühendis ordusuna meydan okuyor o.![]()
Beyler merhaba..
Dün akşam geç saatlerde Gürol kardeşimizin ani baskınına uğradım. Sağolsun gelirken de imalatını yaptığı sürücü sırt dayamayı getirdi. Fotoğraflarda büyük gibi görünmesine rağmen aslı hiç de öyle değil.
Gün boyu vaktım olmadığı için bu akşamın geç saatlerinde de olsa sırt dayamayı benim motosikletin koltuğunu sökerek hemen montajına koyuldum.
Bir yandan montaj işleri ile uğraşırken diğer yandan da kafamı bazı şeyler kurcalamaya başladı. Bende bu düşüncelerimi GÜROL arkadaşımızı yakından tanıyan Şhadow kullanıcılarına sormak gereğini düydum.
Arkadaşlar bu çocuk yaptığı işleri tam bir gavur zihniyeti ile yapmış. Her parçanın civatası, somunu, pulu, rondelası, Tamamı krom olduğu gibi çapak alması, milimetrik ölçüsü, polisajı vs. vs.
Acaba diyorum çok yakınen tanıyan arkadaşlara; Yoksa habu uşağun soyunda bir gavurluk olmasun daha..!!
[YT]V5UEOlDr7aY[/YT]
[YT]-ApmxiaCOB4[/YT]
:thumleft: Sonunda benim ve güneşin bir de kardeşim Hakkı'nın müsait olduğu bir gün yakaladık. Cobra S.S örneklemesi budur. İlk video'da dikkat ederseniz "2 ses 1 nefes" durumu söz konusu, rölanti vuruşu devam ederken gaz açma gümbürtüsü aynı anda geliyor. Bir de kısa sürüş çekimi yaptık. Aslında egzoz'un montaj videosunu çekecektik ama o gün heyecandan kamerayı götürmeyi unutmuşuz, montajı çok zor değil aslında biraz dikkat istiyor sadece.
slm arkadaslar ben ali shadowuma aksesuar arıyorum malum burdaki fiatlar cok pahalı linklerdeki sitelerden alsam yada bana yardımcı olucak arkadaslara minnet duyarım hem tanısmıs oluruz bu arada istanbul atasehirde oturuyorum
---------- Post added at 15:40 ---------- Previous post was at 15:32 ----------
ön sürücü ayaklılarım palet ve eski baglantı aparatları kayıp yenisi 300 tl serviste ve ayaklıklarımı takamıyorum alternatif ne olabilir fikirleriniz nelerdir.
Gürol abi ordamısın ...__?
Sen yazmazsan kimse yazmıyor...at iki resimde ortalık şenlensin...

Acaba fuara stand falanmı açsak sana Gürol abi...
Gelsin resimler...Yansın ortalık...Sabırsızlanıyorum..![]()
Bizlerde Ciğerli motor sürücüleri bir araya gelerek Karadenizi TÜRKİYE sınırı sonuna kadar, hatta sınır tecavüzü yaparak GÜRCİSTAN'a da geçmek niyetindeyiz. (İsterseniz bu guruptan birkaç kışının adını sızdırabilirim. Açıklanmasını istemiyolar. Hatta bu sitenin içindeler. Belki sohbet bile ediyorsunuz !!)

Gürol abi...
Bu ne yaw..Maşallah...
Ellerin dert görmesin..
Kralı gelse daha güzelini yapamazdı herhalde..
Yemişim Highway'i...
Evladiyelik dersek tam olur sanırım ...
Motorum ve sayende aksesuarlarım evladiyelik oldu...
Oğluma bunu bırakıp VTX alıcam yaşlanınca..![]()
Finiş fotolarıdır allta verdiğim lik taki şarkı eşliğinde seyredilmesi önerilir
http://www.muzikvideo.tv/v/55063/jose-merce-mamy-blue-hq-
vermiş olduğumuz şaşkınlıktan dolayı tüm forum üyelerinden özür dileriz
ama yapacağımı söylemiştim :bounce:
[url]http://d1202.hizliresim.com/u/n/2w9wq.jpg[/url]
[url]http://d1202.hizliresim.com/u/n/2w9xq.jpg[/url]
[url]http://d1202.hizliresim.com/u/n/2w9z2.jpg[/url]
[url]http://d1202.hizliresim.com/u/n/2w9zx.jpg[/url]
Evladiyelik dersek tam olur sanırım ...
Motorum ve sayende aksesuarlarım evladiyelik oldu...
Oğluma bunu bırakıp VTX alıcam yaşlanınca..![]()
Osman abinin makine resmen yanıyor...Bu tür makineleri gördükçe motoruma olan sevdam artıyor ne yalan söliyim..Maşallah diyelim .Nazarımız değmesin...Allah bela kaza vermesin..Tekerin düz bassın Osman abi..
Teşekkürler. Senin motorunun benimkinden ne farkı varki dahada güzel yapabiliriz. Aksesuar rastgele değil mantıklı bır şekilde uygulanırsa konuşur vallah... Harley motoru olan arkadaşlar benim motorun yanında rüküş kalıyor. Onların tozunu attırıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------
Osman abi motorun çok güzel. Allah kazadan beladan korusun.
Emniyet kemeri artçı içinmi yoksa yük vs. sabitlemek için mi ?
mutu teşekkürler. Sizlerin güzelliği de görüntüye renk katıyor bence.
Emniyet kemeri artçının beklenmedik anda frene dokunman durumunda ileri fırlamaması içindir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
Gürol ağabey; Senin şü üretimlerinin pazarlamacığını üstlenmek istiyorum. Duyduğuma göre bayılık verecekmışsın. Yani agam mağaza kazığı millete daha cazip geliyorda ondan bu işe niyetlendim.:mrgreen:
Bu arada patent başvurusunda bulunmayıda ihmal etme. Senin üretimlerin çakmasını yapar piyasaya sürerim ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
GÜROL hocam Müçizevi icadlarını dörtköşe olurcasına vezkle izlerken bir konuyu unuttum.
Şu sürücü sırt dayamanın deri kaplama işleri yarın tamamlanıyor. Bilgilerinize..
Artık bir bomba da yarın patlatırsın.![]()