hacı çapır motorlarda da lastik alıştırılıyormu yahu:silent: hani razing neyin olsa anlarım ama..
çapırın neyi eksik
hacı çapır motorlarda da lastik alıştırılıyormu yahu:silent: hani razing neyin olsa anlarım ama..
Elbette olm, adam neticede aynı malzeme, yatıyorsun kalkıyorsun falan falan lastiği alıştırmak lazım dostum =)
şindi yatmak möhüm deil ama o zebellahı nasıl kaldırırsın bilemem :queen:
Ayıp yav ayıp yatmak kalkmak o ne yav öyle....insan bulun kendinize yatacaksanız.motur la yatılır mı X-(
Abi düşün ne kadar seviyorum ?
Abi seviyosan konuş bence:queen::queen::queen:
Çok seviyon madem yatıyon neden kalkarken taşkını çağırıyon![]()
Konuştum aldım işte dostum, benim artık o =)
Abi yatarken iyi işte kalkarken yardıma ihtiyaç duyuyorum çok efor sarfediyorum =)
kenan serap duymasın olsn :queen:
2-3-4 deseymiş daha iyi olurmuş
Ankara MT üyeleri aşağıda açtığım konuya bir el atalım lütfen.. Biz de Ankaradayız bu arada.....her kişinin bir cümlesinin, eşlerinizin katkısı beni acayip mutlu eder..Sevgiyle kalın...:king::king:
http://www.motosiklet.net/forum/mot...zla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html
2-3-4 deseymiş daha iyi olurmuş
ben racer ile beton zeminde 3. vitesde son gaz böğürtmüştüm... sonra boğulup bırakmıştıml:
pis kıbrıslıl: hala buralarda dolaşıyo sen buraya geldiğinde seni aramızada almicaz zaten hehe:queen:
Ahh Ahh havaya bak yaw