[Ankara - MT]

Ben İzmire taşıncam var ı gelen :D hem kızlarıda daha güzel :p

İzmirli arkadaşlar arayıp "tatlı su motorcusu, bu hafta yine mi binmedin" falan diyorlar, görmemişler tabi böyle memleket, acaba bizim Ankarada karda patinaj yaparaktan bindiğimiz gibi binebilirler mi motora merak ediyorum :queen: bazen ellerim o kadar çok üşüyor ki motor bloğuna sarılıyorum artık azcık ısınayım diye :queen:

Ben İzmire taşıncam var ı gelen :D hem kızlarıda daha güzel :p

ben geliyom ya..tüküreyim ankarasına...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------

bu arada 3 mart cumartesi sabah erken saatlerde fuardayım kısmetse...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
gıbrısa gelin gıbrısa... en tatlısu motorcusu bile 4 mevsim motora biner...sadece kaskı takar...gerisine gerek yok terler bee :p

haksızlık etmeyin yahu,ankara kızları da cok guzeldır..simdi 3 mart c.tesı bende fuarda olacagım..ankaradan kımler gıdıyor??beraber gıdebılırız?

toplu bi şekilde gidiş yapılacağını pek sanmam ama anca orda toplaşılabilir zira birine uyan tarih birine uymayacak toplu konaklama vs işide zor olduğu için herkez ferdi takılacaktır tahminim.

Ahh Ahh havaya bak yaw

Evet yaaa bugün hava ne iyiydi, ne güzel gezdim motorla, yarına artık kısmet =) Endülücüler utansın ne diyim...

haksızlık etmeyin yahu,ankara kızları da cok guzeldır..simdi 3 mart c.tesı bende fuarda olacagım..ankaradan kımler gıdıyor??beraber gıdebılırız?

Muhtemelen biz 3 motor gideceğiz. Fuar zamanı bi yaklaşsın havalara göre durum netleşir. Ama şunu söyleyim bir harley ve bir vn nin sesine dayanabilirsen gitmeden önce buradan haberleşiriz.

Evet yaaa bugün hava ne iyiydi, ne güzel gezdim motorla, yarına artık kısmet =) Endülücüler utansın ne diyim...

Muhtemelen biz 3 motor gideceğiz. Fuar zamanı bi yaklaşsın havalara göre durum netleşir. Ama şunu söyleyim bir harley ve bir vn nin sesine dayanabilirsen gitmeden önce buradan haberleşiriz.

Hocam hakkaten bindin mi motora bugün? Bindiysen valla helal olsun, ben bir ara dışarı çıktım, beremi unutmuşum kulaklarım dondu :mrgreen: Bu arada fuara motorla gidiyorsunuz, düşünmüyorsunuz hiç olan var-olmayan var :queen: en büyük hayallerimden birisini yaşayacaksınız, sonra fuar kapısı önünde papaz olacağız o gün, olay çıkarırım bak oralarda :flower:

Taşkın bastırır sesinizi :)

Motosikleti
hehehehe ne olursa olsun tam koruma giyerim birader isterse 60 derece olsun hava canımdan değerlimi :)

öyle dedim diye beni de yanlış tanımayın...ben de hava şartı ne olursa olsun tüm korumalarımı giyerim...
anlatmak istediğim havanın çok pis sıcak oldugu:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kime artçı olsam acaba?????????

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eyvallah kardeşim masraflara ortak olurum.

bende bende :king:
efem masraflara ortak olur,yol boyu önümdekini dürtüklemek suretiyle uyanık tutarım :sunny::sunny:
e malum sabaha karsı süreriz motorları maviliklere :bounce:
ama öncesinde ARTÇI olunur :silent:

Selam arkadaşlar harleyimle buluştuk sonunda... (Darısı başınıza...) Fuar işine gelince kenanımın dediği gibi hava güzel olursa istanbul yollarındayız katılacak arkadaşlarıda bekleriz... (Artcı olayını değerlendirirsek Kilo kotasını tutturan arkadaşları bekleriz...)

ben de özledim abi sizleri , şu sıralar biraz uzak kaldım kusuruma bakmayın ama telafi edicez ilerleyen zamanlarda . herkese selamlar ...

Arkadaşlar fuara günübirlik mi gideceksiniz? Hava durumu iyi olursa bende size katılmak isterim. Hava şartları sert olursa uçakveya otobüs düşünüyorum.

Motosikleti
biri beni de artçı alsın....
fazla kilolu da değilim....
63,5 kg ım...
hatta canınıza susamadıysanız yoruldugunuz yerde şoförlüğe de geçerim yani tecrübem o biçim:queen::p:pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar