ya bu kuryeler bi de ayna gibi bişeyler takıyolar arka arkaya 3 tane şahin aynasının parlağını düşün...muhakkak görmüşsünüzdür..aga o nedir öyle ya...
bildiğin dandik plastik.herhangi bir fonksiyonu falan yok.onlara göre sadece aksesuvar yani görsel amaçlı.ya bu kuryeler bi de ayna gibi biþeyler takýyolar arka arkaya 3 tane þahin aynasýnýn parlaðýný düþün...muhakkak görmüþsünüzdür..aga o nedir öyle ya...
o makinaya bakmıştım temiz görünüyordu yakından bi incelemekte fayda var.Selamlar Ankara bu Ulusandaki siyah er-5 'i gören bilen varmýdýr makinenin durumu nasýl belki kulaðýnýza bir þeyler gelmiþtir =)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...lusan-motor-dan-kawasaki-er-5-58171948/detay/
Mavi olan çok eski duruyor ya o hiç ilgimi çekmemişti.cihazý görmüþtüm sanki turgay sanada sölemiþtim gerçi ama alýcý gözüyle bakmamýþtým o yüzden bilen gören duyan arkadaþlarýn biþiler karalamasý daha makul bi tanede mavi vardý onu çalýþtýrmýþlardý fena deðildi sanki o?
Selamlar Ankara bu Ulusandaki siyah er-5 'i gören bilen varmıdır makinenin durumu nasıl belki kulağınıza bir şeyler gelmiştir =)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...lusan-motor-dan-kawasaki-er-5-58171948/detay/
beyler fuara gitmeyi düşünen var mı günübirlik ya da bir gece kalmalı falan...?
cihazı görmüştüm sanki turgay sanada sölemiştim gerçi ama alıcı gözüyle bakmamıştım o yüzden bilen gören duyan arkadaşların bişiler karalaması daha makul bi tanede mavi vardı onu çalıştırmışlardı fena değildi sanki o?
Hocam 400km için uçağa gerek yok, vur kafayı 6 saate ist dasın :mrgreen: :cat:
gidiş dönüş 133 lira çok uygun aslında...gece konaklama da yapmaya gerek yok...du bi hatunla görüşeyim ben mevzuyu![]()
sadece maske var yada gözlük var...Hocam biz kaskın altını bağlayalım da nasıl bağladığımız çok detay konu aslında, ben çok görüyorum kask var bağlı değil, kafada ama kep gibi giyilmiş- alında duruyor, kask var ama kafada değil direksiyonda-depoda-kolda vs. kask yok bere var, kask yok berede yok-ağızda sigara falan... Ahh ah!
ben ankara da iken 500 lük motor arayışı içerindeydim...siyaha da maviye de baktım... yazılan fiyatların motoru değil onu baştan söyleyim... daha uygun fiyatlara verirlerse düşünülebilir...Selamlar Ankara bu Ulusandaki siyah er-5 'i gören bilen varmıdır makinenin durumu nasıl belki kulağınıza bir şeyler gelmiştir =)
mavi motor biraz yıpranmış duruyordu....siyah olanın motor koruma demirinde de boyanmış yerler vardı...cihazı görmüştüm sanki turgay sanada sölemiştim gerçi ama alıcı gözüyle bakmamıştım o yüzden bilen gören duyan arkadaşların bişiler karalaması daha makul bi tanede mavi vardı onu çalıştırmışlardı fena değildi sanki o?
O da fena değil hocam dediğin gibi, sen içişleri bakanına danışmadan alma yinedesana özelden tel imi de atayım da fuarda rastlaşamazsak araşırız olmadı :wiinkk: ne oldu GV250 işi?
Valla aslında bende gitmeyi düşünüyorum.bakandan izin var git arkadaşlarınla takılın beraber diyor canım benim
İlk gün vip olacağı için giriş sadece vip lere olacakmış.bankadan aradılar gündüz 7000 lira hazır hesaba geçelim mi diye sordular.şimdilik beklemede kalalım dedim.aslında gidip gitmeme konusunda karar veremedim.motor da bulunsa oradan alıp gelirdim.ama malum havalar da malum.bakalım biraz daha yaklaşsın da tarih.
Valla aslında bende gitmeyi düşünüyorum.bakandan izin var git arkadaşlarınla takılın beraber diyor canım benim
İlk gün vip olacağı için giriş sadece vip lere olacakmış.bankadan aradılar gündüz 7000 lira hazır hesaba geçelim mi diye sordular.şimdilik beklemede kalalım dedim.aslında gidip gitmeme konusunda karar veremedim.motor da bulunsa oradan alıp gelirdim.ama malum havalar da malum.bakalım biraz daha yaklaşsın da tarih.
numaranı aldım eyvallah...motor işini o gün prensipte anlaşmıştık biliyosun...bugün dese gidip alırım ama ne kadar geç olursa benim için o kadar iyi olacağını söyledim...