[Ankara - MT]

ya bu kuryeler bi de ayna gibi bişeyler takıyolar arka arkaya 3 tane şahin aynasının parlağını düşün...muhakkak görmüşsünüzdür..aga o nedir öyle ya...

cihazı görmüştüm sanki turgay sanada sölemiştim gerçi ama alıcı gözüyle bakmamıştım o yüzden bilen gören duyan arkadaşların bişiler karalaması daha makul bi tanede mavi vardı onu çalıştırmışlardı fena değildi sanki o?

ya bu kuryeler bi de ayna gibi bişeyler takıyolar arka arkaya 3 tane şahin aynasının parlağını düşün...muhakkak görmüşsünüzdür..aga o nedir öyle ya...

İşin ilginci "sahibinden.com" a ankara-ybr yazınca acayip acayip motorlar çıkıyor, piyasasından daha da fazla para istiyorlar üstelik, bence bir kişi yaptırmış, diğerleri ondan gaza gelmiş :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bu kuryeler bi de ayna gibi biþeyler takýyolar arka arkaya 3 tane þahin aynasýnýn parlaðýný düþün...muhakkak görmüþsünüzdür..aga o nedir öyle ya...
bildiğin dandik plastik.herhangi bir fonksiyonu falan yok.onlara göre sadece aksesuvar yani görsel amaçlı.

Selamlar Ankara bu Ulusandaki siyah er-5 'i gören bilen varmýdýr makinenin durumu nasýl belki kulaðýnýza bir þeyler gelmiþtir =)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...lusan-motor-dan-kawasaki-er-5-58171948/detay/
o makinaya bakmıştım temiz görünüyordu yakından bi incelemekte fayda var.

cihazý görmüþtüm sanki turgay sanada sölemiþtim gerçi ama alýcý gözüyle bakmamýþtým o yüzden bilen gören duyan arkadaþlarýn biþiler karalamasý daha makul bi tanede mavi vardý onu çalýþtýrmýþlardý fena deðildi sanki o?
Mavi olan çok eski duruyor ya o hiç ilgimi çekmemişti.

Selamlar Ankara bu Ulusandaki siyah er-5 'i gören bilen varmıdır makinenin durumu nasıl belki kulağınıza bir şeyler gelmiştir =)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...lusan-motor-dan-kawasaki-er-5-58171948/detay/

Hocam ben ulusan a gittiğimde oradaki motorlara şöyle bir bakmıştım ama ER5 le ilgilenmediğim için uzun uzun incelemedim açıkçası, tekrar gidersem bakayım senin için diyeceğim ama o zamana kadar sen belki motor almış olacaksın bu sefer de :mrgreen:

beyler fuara gitmeyi düşünen var mı günübirlik ya da bir gece kalmalı falan...?

beyler fuara gitmeyi düşünen var mı günübirlik ya da bir gece kalmalı falan...?

Ben gideceğim kısmetse, cumadan memlekete gidip (Kocaeli) cmrtsi sabah erkenden fuarda olmayı planlıyorum, 1 gece ist da kalıp pazar da oradan Ankaraya dönmeyi, şimdilik plan bu ama belki ufak değişiklikler olabilir :)

aslında 5-6 kişi trenle gidilse süper olurdu ama 2 yıl tren seferi yok sanırım hızlı tren projesi nedeniyle..ben de gitmek istiyorum bakalım...

cihazı görmüştüm sanki turgay sanada sölemiştim gerçi ama alıcı gözüyle bakmamıştım o yüzden bilen gören duyan arkadaşların bişiler karalaması daha makul bi tanede mavi vardı onu çalıştırmışlardı fena değildi sanki o?

evet müdür mavi olandan bahsetmiştin ama o pek sıcak gelmedi bana bir de onun fiyatını değiştirip duruyorlar sanki var birşeyler,siyah olan alınabilir gibi sanki,malum Ankaraya dönücem inşallah yakında o zamana kadar burdan alma gibi bir niyetim var ama temiz bir şey denk gelirse Ankaradan almakta mantıklı ,ankaraya getirme derdim olmayacak en azından ,o yüzden bi danışmak istedim fırsat bulup gelebilsem Ankara bi görüp inceleyebilir tmeiz olması durumunda alıp garaja kapatırdım belki ama fırsat olmuyor bu aralar ,bakalım hayırlısı.

Evet hocam trenler 2-3 sene aramızda olmayacak artık :mrgreen: benim kesin bir plan yapamamamın sebebi başka başka illerden gelen arkadaşlarımla fuarda görüşme şansını yakalayacak olmam kısmetse, geçen senede çok keyifli olmuştu fakat herkesin gelme-dönme zamanı farklı işte, ben ilk önce cuma gideyim dedim ama iş-güç malum, her halükarda cmrtsi fuardayım kısmetse, denk gelirsek görüşürüz inş :cherry:

ben de zaten cumartesi fuarda olcam gidersem şayet...uçak fiyatlarına bakmak lazım aslında...

gidiş dönüş 133 lira çok uygun aslında...gece konaklama da yapmaya gerek yok...du bi hatunla görüşeyim ben mevzuyu:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------

Hocam 400km için uçağa gerek yok, vur kafayı 6 saate ist dasın :mrgreen: :cat:

öyle diyon da istanbul un içinden çıkmak 2 saat alıyo ve o kadar bekledikten sonra hala istanbulda olduğunu görmek koyuyo adama yaw:)
birde otobüs yapılsa gece kalmadan çok yorucu olur..konaklama ücretiyle değerlendirirsen uçak gayet mantıklı bence...

gidiş dönüş 133 lira çok uygun aslında...gece konaklama da yapmaya gerek yok...du bi hatunla görüşeyim ben mevzuyu:)

O da fena değil hocam dediğin gibi, sen içişleri bakanına danışmadan alma yinede :) sana özelden tel imi de atayım da fuarda rastlaşamazsak araşırız olmadı :wiinkk: ne oldu GV250 işi?

Valla aslında bende gitmeyi düşünüyorum.bakandan izin var git arkadaşlarınla takılın beraber diyor canım benim :)
İlk gün vip olacağı için giriş sadece vip lere olacakmış.bankadan aradılar gündüz 7000 lira hazır hesaba geçelim mi diye sordular.şimdilik beklemede kalalım dedim.aslında gidip gitmeme konusunda karar veremedim.motor da bulunsa oradan alıp gelirdim.ama malum havalar da malum.bakalım biraz daha yaklaşsın da tarih.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Hocam biz kaskın altını bağlayalım da nasıl bağladığımız çok detay konu aslında, ben çok görüyorum kask var bağlı değil, kafada ama kep gibi giyilmiş- alında duruyor, kask var ama kafada değil direksiyonda-depoda-kolda vs. kask yok bere var, kask yok berede yok-ağızda sigara falan... Ahh ah!
sadece maske var yada gözlük var...
benim agv k2 nin çene bağını açmak için ilgili düğmeye basınca çıkmıyor...öne yada arkaya doğru eğmek lazım...sanırım o yönü çok güzel...her hangi bir durumda düğmeye bassam da genede açılmıyor...illaki 2. elimle de bir tarafa doğru esnetmem lazım... yani iyi bir şey...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------

Selamlar Ankara bu Ulusandaki siyah er-5 'i gören bilen varmıdır makinenin durumu nasıl belki kulağınıza bir şeyler gelmiştir =)
ben ankara da iken 500 lük motor arayışı içerindeydim...siyaha da maviye de baktım... yazılan fiyatların motoru değil onu baştan söyleyim... daha uygun fiyatlara verirlerse düşünülebilir...

mavi motor biraz yıpranmış duruyordu....siyah olanın motor koruma demirinde de boyanmış yerler vardı...
onların istediği fiyatlara daha iyileri alınır...

O da fena değil hocam dediğin gibi, sen içişleri bakanına danışmadan alma yinede :) sana özelden tel imi de atayım da fuarda rastlaşamazsak araşırız olmadı :wiinkk: ne oldu GV250 işi?

numaranı aldım eyvallah...motor işini o gün prensipte anlaşmıştık biliyosun...bugün dese gidip alırım ama ne kadar geç olursa benim için o kadar iyi olacağını söyledim...

kenan ertan motoru satmadı di mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------

Valla aslında bende gitmeyi düşünüyorum.bakandan izin var git arkadaşlarınla takılın beraber diyor canım benim :)
İlk gün vip olacağı için giriş sadece vip lere olacakmış.bankadan aradılar gündüz 7000 lira hazır hesaba geçelim mi diye sordular.şimdilik beklemede kalalım dedim.aslında gidip gitmeme konusunda karar veremedim.motor da bulunsa oradan alıp gelirdim.ama malum havalar da malum.bakalım biraz daha yaklaşsın da tarih.

sen ne bakıyon hocam, marka model..fuar beklediğine göre sıfır bakacaksın..?

Yok sıfır düşünmüyorum 2.el alıp burada satmayı düşünüyordum.gitmişken hem motoru alırım hem fuar gezerim hemde ekipman tamamlarım diye düşünüyordum ama havalar izin vermeyecek gibi

Hüseyin abi seni de fuarda görmekten onur duyarız :) Toplaşıp çete gibi gezelim işte ne güzel, bir markaya girdiğimiz zaman komple kapatalım o standı :p sana bir motor şart abi daha mangala gideceğiz biliyorsun :cherry:

numaranı aldım eyvallah...motor işini o gün prensipte anlaşmıştık biliyosun...bugün dese gidip alırım ama ne kadar geç olursa benim için o kadar iyi olacağını söyledim...

Hayırlısı olsun hocam, yanlız genelde motoru kışın almak lazım derler, ne derece doğrudur bilemiyorum ama galiba daha düşeş makinalar bulunabiliyor kışın, eli sıkışıp garajda boş boş yatan motorlarını gözden çıkaranlar yüzünden olsa gerek :queen: onun dışında alana bir zorluk yok da satana zor işte...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar