Bizim buralarda hav iyibiniyoruz fazla gazlamadan
)) bbandit alıcak oldum bu hafta yimne vazgeçtim gs nin masrafsızlığını ararım yağı, lastiği bujisi 4 silindir olunca herşey para
))
Bizim buralarda hav iyibiniyoruz fazla gazlamadan)) bbandit alıcak oldum bu hafta yimne vazgeçtim gs nin masrafsızlığını ararım yağı, lastiği bujisi 4 silindir olunca herşey para
))
merhaba arkadaşlar... sahibinden de bir tane hoşuma giden motor var muğladan... O gs500 hangi model yani 'E'? 'F'? hangisi bide aralarında ne fark oluyo bunların forumda gördüğüm kadarıyla türkiyeden gs500f yoktu diye biliyorum... bide sanırım bu motor inanç arkadaşın... beni bu konuda bilgilendiriseniz memnun olurum...
cevabın için saol ilkan ... gs ile er 5 arasında yakıt olarak bu kadar az fark olduğunu bilmiyordum... adamlar nette öle yazmışlar dersinki er 5 benzini içiyo ...benim 6000 tl kadar param olucak motoru satınca nasipse ay sonu satıyorum zaten... burda bi er5 var tanıdığım bi abide onu alabilirim o zaman ... gs500 de güzel motor ama temizini bulmak gerçekten çok zor...
Sonuncusu bende) yağ radyatörlü bakımları tam, şase boyası rötüşlenicek , amortisör keçeleri mityadını doldurdu değişse fena olmaz başka bişey yok , bilinçli uğraşmıyorum. bu ay gelen olursa 5750 ye vericem. Makina olarak hata bulana yol parasını da veririm so..............
merhaba arkadaşlar,üstatlar.Bende GS500 alalı 2 oldu gerçi yazılarınızı uzun zamandan beri takip etmekteydim.üye olup msj atmak anca bugüne nasip oldu.topik kapandı mı yoksa?