Arkadaş,
Aramızda ne cevherler varmış biz görememişiz,
:cyclopsan
+++1 :cat: :cat: :cat: :mrgreen:
Arkadaş,
Arkadaş,
+++1 :cat: :cat: :cat: :mrgreen:[/QUOTE
ulen dalga geçilecek birşeymi var.ALEM buysa kıral benim ulen varmı itirazı olan.kıskananlar çatlasın inanmayan BORA başkanıma danışsın gerekli bilgileri edinebilir.okadarrrr:bounce:
Değerli arkadaşlar.
Çarşamba günü (yarın) Faruk kardeşimizin 3 mevlidi vardır Ceyhan da. Bizlerde hep birlikte katılacağız. Ancak babasının özel bir isteği var. Hepimizin motorlarımızla katılmamızı bekliyor. Bu dünyadan motor üstündde gitti burda da motorlarla şanını yüceltelim dedi. O olsaydı gurur duyardı,şimdi de sizler gururlandırın onu dedi.
Bu nedenle bütün onu tanıyan seven motorcu kardeşlerimizi motorlarla bekliyoruz. Çarşamba günü saat 14:30 da Otobandaki BP MOLA tesislerinde buluşulacak (Doğu kavşağındaki) 15:00 te Ceyhan a gitmek üzere hareket edilecektir.
Bütün sevenlerine duyurulur.
+++1 :cat: :cat: :cat: :mrgreen:[/QUOTE
ulen dalga geçilecek birşeymi var.ALEM buysa kıral benim ulen varmı itirazı olan.kıskananlar çatlasın inanmayan BORA başkanıma danışsın gerekli bilgileri edinebilir.okadarrrr:bounce:
Dalga geçmek ne hattimize, allah zaten gereğini yapmış :mrgreen: Figen ablamı sana yar etmiş...Bundan daha güzel bi şey olabilirmi :cat:
allahtan bir mani olmazsa gelirim.bu arada değerli arkadaşlarım dostlarım bu mevlidde olmak isteyenlerin katılmalarını bende özellikle rica ediyorum.sygDeğerli arkadaşlar.
Çarşamba günü (yarın) Faruk kardeşimizin 3 mevlidi vardır Ceyhan da. Bizlerde hep birlikte katılacağız. Ancak babasının özel bir isteği var. Hepimizin motorlarımızla katılmamızı bekliyor. Bu dünyadan motor üstündde gitti burda da motorlarla şanını yüceltelim dedi. O olsaydı gurur duyardı,şimdi de sizler gururlandırın onu dedi.
Bu nedenle bütün onu tanıyan seven motorcu kardeşlerimizi motorlarla bekliyoruz. Çarşamba günü saat 14:30 da Otobandaki BP MOLA tesislerinde buluşulacak (Doğu kavşağındaki) 15:00 te Ceyhan a gitmek üzere hareket edilecektir.
Bütün sevenlerine duyurulur.
allahtan bir mani olmazsa gelirim.bu arada değerli arkadaşlarım dostlarım bu mevlidde olmak isteyenlerin katılmalarını bende özellikle rica ediyorum.syg
Gunaydın ADANA MT :rendeer: Iyı günler Hayırlı İşler :cat:
herkese iyi günler dilerim. bu akşam toplanıyor muyuz ?
[/COLOR]bu arada lanet amortisor gumruge çakıldı... bakalım ne olacak....
Aslına bakılırsa artık böyle sorular gelmemeli, çünkü toplantı var veya yok ben her çarşamba toplantı yerinde oluyorum arzu eden gelir işi olan gelmez :cat: Diğer değişle evden izin alamayanlar bahaneler üretip gelmiyorlar (yok oskarı gezdiriyorum; yeni duş aldım;apartman toplantısındayım;misafirim geldi; gelecek yerlerim ağrıyor... gibi :mrgreen![]()
![]()
her lafa söyleyecek lafım olurrrrr.yalnız LAFA BAKARIM LAFMI DİYE ADAMA BAKARIM ADAMMI DİYE.bu demektirkiiii akşama yedim ulennn siziii.fincanı taştan bende sizi baştann oy....mmm.:jocolor:size ceza kestim bu sefer kurtuluşunuz yok nargile dahil tüm masraflerimmm size aittir OKADARRR:flower::flower::flower:yaw böyle sorular gelmemeli diyorsun adam daha bir defa katıldı toplantıya ne bilsin... Neyse bahadır kardeşim biz muhtemelen yine kaktuste oluruz akşamınan. zaten muzaffer abi ben banko şehir sınırları içindeyse yusuf abi çoktan seçmeli, mucize tesadüf seyrek kelımelerıne karşılık gelen abimiz ise büyük muzaffer abimiz. O evdeki konjonkturel dalgalanmalara göre geliyor ya da gelemiyor. Ama genelde gelemiyor ueheuheuheuheuueh. eeeeeee her erkek ne de olsa yumrugunu masaya vurup istediğini yapamıyor bu da allahın bir hikmeti kimisine kazaklığı ihsan ediyor kimisine etmiyor...
---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 14:08 ----------
bu arada lanet amortisor gumruge çakıldı... bakalım ne olacak....