allah rahmet eylesin....
Günaydın millet...:rendeer:
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN :rendeer: :rendeer: :rendeer: Hadi beyler pamuk eller cebe :mrgreen:
ne yaptığın farkındamısın ulennn.abi hani gazetelerde falan vardır ya böyle ''o an '' derler. Çok iyi bir kare yakaladıkları zaman. Hani o çekici bakışlarınla figen ablaya bakıp işi hallederken oscarın bakışı tadında mı oluyor yoksa bir kazanova tadında mı mutlaka görüp bir fotoğrafını çekmek lasım. Yusuf abi de bu konuda yetişmiş bir abimiz eğer ayarlayabilirsek onun makinesiyle bir şeedelim biz o anı....
Merhaba dostlar,
---------- Post added at 08:44 ---------- Previous post was at 08:42 ----------
Birader bu yaştan sonra sevgilimiz nerden olacak.ale:
Hem niye beylerin pamuk elleri cebe ?:silent:
Hanımlarda beylere alamaz mı ?:mrgreen:
neyseki bende bu anlamlı günlerin... Tedbirini.... yıllarca önce planlı olarak almıştımmm.:queen:yani anlaşıldığı üzere deliye hergün bayrammmmmmm.tatlı konuşur çekici bakışlarımla işi hallederim.olanda enayilere olurrr adaşım gibiiiii pamuk eller cebeeeeee:flower:
bana yapmış olduğun iltifat için tşk.aşkın olduğuna çok sevindim biraz bana çek masaya yumruğunu koy7 delikanlı ol ve kazak ol beni örnek al :bounce:bu anlamlı günü ben kutlamam kutlayacak kişi evde beni beklemkte hediyeyi ben değil hayat arkadaşım alırYusuf abi eğer bu yaşta hala sevgilin yoksa, sana hemen geçici olarak kesene bağlı olarak yabancı uyruklu sevgili, adaşım temin eder :cat: Biliyorsun arkdaş ,arkadş için çiğ tavuk yermiş. Adaşımınki o niyetle yoksa kötü bi niyet yok :queen:
Bu dünyada kendini uyanık diye geçinen bir çok enayi gördüm, ama aşkım için dünya feda olsun :bounce:![]()