[Adana - MT]

Kaza geçiren arkadaşımıza allah rahmet eylesin.Ailesine sabırlar versin.
Ama Yumurtalık yolunda viraj yok nerde kaza yapmış anlayamadım.Yüce mevlam tüm insanları ve motorsiklet sevenleri korusun.

herkese iyi günler, iyi haftalar... bol kazançlı bir hafta olmasını temenni ederim.
vefat eden arkadaşımıza allahtan rahmet, yakınlarına başlığı dilerim.

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,

Vefat eden kardeşimize Allah' tan rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum.

Geziye giden arkadaşlarımızın sağ sağlim dönmelerine sevindim.:cat:

Değerli arkadaşlar TÜRKCHOPPER MK dan değerli arkadaşımız Ceyhan dan Faruk ÜLKER i elim bir tarfik kazası sonucu kaybettik. Merhuma Allah tan rahmet diliyoruz.Kendisi 29 yaşında pırıl pırıl bir evladımızdı. Genç yaşta kaybettik. 2 yıllık bir motor sevdası vardı.Çok ta keyif alıyordu motora binmekten. Ama azrail aramızdan aldı götürdü.

Ailesine sabırlar diliyoruz.

iyi akşamlar değerli arkadaşlarım.

vefat eden kardeşimize allah rahmet eylesin, ailesine allah sabırlar versin.

Tüm arkadaşlara iyi geceler,Vefat Ceyhan Ticaret Borsası Yön Kur Başkan Yardımcısı İbrahim Ülkerin Oğlu Faruk kardeşimize allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.Hatay gezisine katılan arkadaşların kazasız belasız geldiğine sevindim paylaşım için teşekkür ederiz

herkese iyi geceler dilerim,üzüntümüz büyük canım motora binmek bile istemiyor allah ailesine sabır versin...

Günaydın millet...:rendeer:

SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN :rendeer: :rendeer: :rendeer: Hadi beyler pamuk eller cebe :mrgreen:

Merhaba dostlar,

---------- Post added at 08:44 ---------- Previous post was at 08:42 ----------

Günaydın millet...:rendeer:

SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN :rendeer: :rendeer: :rendeer: Hadi beyler pamuk eller cebe :mrgreen:

Birader bu yaştan sonra sevgilimiz nerden olacak.:pale:

Hem niye beylerin pamuk elleri cebe ?:silent:
Hanımlarda beylere alamaz mı ?:mrgreen:

walla bizim hanımın hiç o taraklarda bezi yok.... Bi çiçek bir çikolata umarım ucuzundan atlatırız bu günü...

neyseki bende bu anlamlı günlerin... Tedbirini.... yıllarca önce planlı olarak almıştımmm.:queen:yani anlaşıldığı üzere deliye hergün bayrammmmmmm.tatlı konuşur çekici bakışlarımla işi hallederim.olanda enayilere olurrr adaşım gibiiiii pamuk eller cebeeeeee:flower:

abi hani gazetelerde falan vardır ya böyle ''o an '' derler. Çok iyi bir kare yakaladıkları zaman. Hani o çekici bakışlarınla figen ablaya bakıp işi hallederken oscarın bakışı tadında mı oluyor yoksa bir kazanova tadında mı mutlaka görüp bir fotoğrafını çekmek lasım. Yusuf abi de bu konuda yetişmiş bir abimiz eğer ayarlayabilirsek onun makinesiyle bir şeedelim biz o anı....

abi hani gazetelerde falan vardır ya böyle ''o an '' derler. Çok iyi bir kare yakaladıkları zaman. Hani o çekici bakışlarınla figen ablaya bakıp işi hallederken oscarın bakışı tadında mı oluyor yoksa bir kazanova tadında mı mutlaka görüp bir fotoğrafını çekmek lasım. Yusuf abi de bu konuda yetişmiş bir abimiz eğer ayarlayabilirsek onun makinesiyle bir şeedelim biz o anı....
ne yaptığın farkındamısın ulennn.:pr:sadrazamın eşeğimi osturyor.yusufta kimmiş ben ondan gıcıklandığımı dünya biliyor.beni butip insanlarla yüzgöz etme benimde tepemi attırma.ozat çölde kalsa bir yudun su vermem.:thumleft:

Merhaba dostlar,

---------- Post added at 08:44 ---------- Previous post was at 08:42 ----------

Birader bu yaştan sonra sevgilimiz nerden olacak.:pale:

Hem niye beylerin pamuk elleri cebe ?:silent:
Hanımlarda beylere alamaz mı ?:mrgreen:

Yusuf abi eğer bu yaşta hala sevgilin yoksa, sana hemen geçici olarak kesene bağlı olarak yabancı uyruklu sevgili, adaşım temin eder :cat: Biliyorsun arkdaş ,arkadş için çiğ tavuk yermiş. Adaşımınki o niyetle yoksa kötü bi niyet yok :queen:

neyseki bende bu anlamlı günlerin... Tedbirini.... yıllarca önce planlı olarak almıştımmm.:queen:yani anlaşıldığı üzere deliye hergün bayrammmmmmm.tatlı konuşur çekici bakışlarımla işi hallederim.olanda enayilere olurrr adaşım gibiiiii pamuk eller cebeeeeee:flower:

Bu dünyada kendini uyanık diye geçinen bir çok enayi gördüm, ama aşkım için dünya feda olsun :bounce: :p

Yusuf abi eğer bu yaşta hala sevgilin yoksa, sana hemen geçici olarak kesene bağlı olarak yabancı uyruklu sevgili, adaşım temin eder :cat: Biliyorsun arkdaş ,arkadş için çiğ tavuk yermiş. Adaşımınki o niyetle yoksa kötü bi niyet yok :queen:

Bu dünyada kendini uyanık diye geçinen bir çok enayi gördüm, ama aşkım için dünya feda olsun :bounce: :p
bana yapmış olduğun iltifat için tşk.aşkın olduğuna çok sevindim biraz bana çek masaya yumruğunu koy7 delikanlı ol ve kazak ol beni örnek al :bounce:bu anlamlı günü ben kutlamam kutlayacak kişi evde beni beklemkte hediyeyi ben değil hayat arkadaşım alır:pr:bizde kural böyle adaşım.sanada tavsiye ederim:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar