Hayırlı olsun..
Kazasız belasız, güle güle kullanmanı dilerim.. :cat:
Kazasız belasız, güle güle kullanmanı dilerim.. :cat:
YORUM 1: (duygusal yorum) Amaaan... abi alınır mı o makina. Ağır bi kere. manevrası yok. Turu da kısa zaten. Çok da yakar.. oof of.. çok dandik makina almışsın. Ben olsam onu anında satardım, cup alırdım 100'lük. Valla üzüldüm senin için çok kötü makina çok, bedava verseler binmem. Pis! adi makina! hurda yığını..!! Mundar..!! mundaaarrr! miyaauuvv!!!
YORUM 2: (mantıksal yorum) Babacım tekerinden başka yere asfalt değmesin inşallah. Kazasız belasız, hep düz bassın tekerlerin. Kısa bir dönem üzerine oturma fırsatı bulduğum bir makina. Kelimelerle anlatılamayacak bir şey olduğunu çok iyi biliyorum. Güle güle kullan. Bol bol asfalt yırtman dileğiyle.
NOT: R1 tokatladıkça bana mesaj atsana özelden. Özellikle şehir içi trafikte. Çok fitil oluyorum o arkadaşların kıvraklığına da, o bakımdan. Saygılar sevgiler.
Eyvallah zaten o yüzden almak zorunda kaldım birde bir sürü masraf hesabına yazdım haberin olsun....Hayırlı Uğurlu olsun Tünal Abi Maşallah güzel motor Allah ağız tadıyla binmeni nasip etsin..:cat:
Artık benım CBF e yetişebileceksin :queen::queen::queen:
:king:
KARDEŞİM YORUMLARINA BAYILDIM ALLAH SANA İŞLERİNDE BAŞARILAR NASİP ETSİN....çok teşekkür ederiö. ben apaçi değilim ama temde rastlamasınlar bana....
Eyvallah hocam sağolasın.
TEM'de yanaşmalar zaten Düzgün R1 kullanıcıları.
Ama şehir içi trafiğinde sinir bozuyorlar..
Şaka bir yana, ne kadar oldu Busa'ya bineli bilmem ama
XX ile karşılaştırabilir misin kabaca?
Tekrardan hayırlı ugurlu olsun abi, Allah nazardan kazadan beladan esirgesin inşallah.