Selamun aleyküm millet ve HAYABUSA 2006

kardeşim şaka bi yana böyle güzellikleri görünce şevkleniyorum seviniyorum , sanada hayırlı uğurlu olsun , tünal abi gibi adamdan emiz bir makina sahibi oldun , ama dikkat et cıbıra benzemez bu gerçi tünal aga seni boşlamazda ben sevdiklerime bunu söylemek zorundayım dost acı söyler dikkat et üzme bizi...

hayırlı uğurlu olsun kardeşime bu ne lem çifte bayram gibi :cherry:

Allah razı olsun abi teşekkür ederim. bilirsin kontrolsüz ve gereksiz hız apaçi adam işidir. merak etme kardeşin motorun hakkını veren sürücülerden :)

bu arada tünal abinin ayarlamaları cuma günü bitecek Allah nasip kısmet ederse. onlar bittikten sonra havada kötü olmazsa tünal abi ile bi rodaj yaparız :) gerçi ben xx i aldım alalı bu gün hariç hiç bir gün üzerinden inmedim :) bu gün arabayla işim vardı mecburen xx i garajda bırakmak zorunda kaldım :(

bence o motorun ısısından değildir...daha doğrusu motor seni değil,sen motoru ısıtıyorsundur...
nasılmı??

biraz heyecan,biraz yusuf...

yani o ısıyı totoşun kendi üretiyordur...:flower::thumleft::wiinkk:

bence o motorun ısısından değildir...daha doğrusu motor seni değil,sen motoru ısıtıyorsundur...
nasılmı??

biraz heyecan,biraz yusuf...

yani o ısıyı totoşun kendi üretiyordur...:flower::thumleft::wiinkk:

valla bilmiyom yani sonuç olarak kış aylarında motor sırtında benim totoş sıcacık :)

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun bol bol guzel resimleri bekliyoruz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar