Selamun aleyküm millet ve HAYABUSA 2006

Abi hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Maşallah maşallah, çok yakışmış vallahi :cat:

YORUM 1: (duygusal yorum) Amaaan... abi alınır mı o makina. Ağır bi kere. manevrası yok. Turu da kısa zaten. Çok da yakar.. oof of.. çok dandik makina almışsın. Ben olsam onu anında satardım, cup alırdım 100'lük. Valla üzüldüm senin için çok kötü makina çok, bedava verseler binmem. Pis! adi makina! hurda yığını..!! Mundar..!! mundaaarrr! miyaauuvv!!!

YORUM 2: (mantıksal yorum) Babacım tekerinden başka yere asfalt değmesin inşallah. Kazasız belasız, hep düz bassın tekerlerin. Kısa bir dönem üzerine oturma fırsatı bulduğum bir makina. Kelimelerle anlatılamayacak bir şey olduğunu çok iyi biliyorum. Güle güle kullan. Bol bol asfalt yırtman dileğiyle.

NOT: R1 tokatladıkça bana mesaj atsana özelden. Özellikle şehir içi trafikte. Çok fitil oluyorum o arkadaşların kıvraklığına da, o bakımdan. Saygılar sevgiler.

Moderatör
Kazasiz belasiz kullan abi. Hayirli olsun yeniyilda yeni motorun :)

allah kazasız belasız mis gibi bir sürüş ömrü nasip etsin abi.
valla imrendim desem yalan söylerim hiç ilgim yok bu canavarlara :)

Allah kaza bela vermsın profil resmınızdekı renk denk gelmış oda ayrı güzel olmuş :)tek kelime tek cevap dersek XX ? Hayabusa ?

Hayirli olsun kazasiz belasiz gule gule kullanmak nasip etsin.

Her daim tekeriniz duz bassin.

Hayırlı Uğurlu olsun Tünal Abi Maşallah güzel motor Allah ağız tadıyla binmeni nasip etsin..:cat:
Artık benım CBF e yetişebileceksin :queen::queen::queen:
:king:

YORUM 1: (duygusal yorum) Amaaan... abi alınır mı o makina. Ağır bi kere. manevrası yok. Turu da kısa zaten. Çok da yakar.. oof of.. çok dandik makina almışsın. Ben olsam onu anında satardım, cup alırdım 100'lük. Valla üzüldüm senin için çok kötü makina çok, bedava verseler binmem. Pis! adi makina! hurda yığını..!! Mundar..!! mundaaarrr! miyaauuvv!!!

YORUM 2: (mantıksal yorum) Babacım tekerinden başka yere asfalt değmesin inşallah. Kazasız belasız, hep düz bassın tekerlerin. Kısa bir dönem üzerine oturma fırsatı bulduğum bir makina. Kelimelerle anlatılamayacak bir şey olduğunu çok iyi biliyorum. Güle güle kullan. Bol bol asfalt yırtman dileğiyle.

NOT: R1 tokatladıkça bana mesaj atsana özelden. Özellikle şehir içi trafikte. Çok fitil oluyorum o arkadaşların kıvraklığına da, o bakımdan. Saygılar sevgiler.

KARDEŞİM YORUMLARINA BAYILDIM ALLAH SANA İŞLERİNDE BAŞARILAR NASİP ETSİN....çok teşekkür ederiö. ben apaçi değilim ama temde rastlamasınlar bana....

Diğer yorum yazan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim.

---------- Post added at 12:48 ---------- Previous post was at 12:46 ----------

Hayırlı Uğurlu olsun Tünal Abi Maşallah güzel motor Allah ağız tadıyla binmeni nasip etsin..:cat:
Artık benım CBF e yetişebileceksin :queen::queen::queen:
:king:
Eyvallah zaten o yüzden almak zorunda kaldım birde bir sürü masraf hesabına yazdım haberin olsun....

Şimdilik ufak tefek düzenlemeler yapıyoruz herhalde hafta sonuna çıkartırım....

KARDEŞİM YORUMLARINA BAYILDIM ALLAH SANA İŞLERİNDE BAŞARILAR NASİP ETSİN....çok teşekkür ederiö. ben apaçi değilim ama temde rastlamasınlar bana....

Eyvallah hocam sağolasın.
TEM'de yanaşmalar zaten Düzgün R1 kullanıcıları.
Ama şehir içi trafiğinde sinir bozuyorlar.. :D

Şaka bir yana, ne kadar oldu Busa'ya bineli bilmem ama
XX ile karşılaştırabilir misin kabaca?

Eyvallah hocam sağolasın.
TEM'de yanaşmalar zaten Düzgün R1 kullanıcıları.
Ama şehir içi trafiğinde sinir bozuyorlar.. :D

Şaka bir yana, ne kadar oldu Busa'ya bineli bilmem ama
XX ile karşılaştırabilir misin kabaca?

Biraz kullanayaım aktarıcağım bildiklerim kardeşim....

Hayırlı olsun Tünal Bey, nefis makina,hayırlı sürüşler dilerim.

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
Tekrardan hayırlı ugurlu olsun abi, Allah nazardan kazadan beladan esirgesin inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar