Tünal Abi hayırlı olsun. Motoru Beylikdüzü civarından mı aldın? Buralarda dolaşan bi tane vardı aynı renk.
Ya şimdi canım kardeşim 1100 den 1300 e böyle ani bir geçiş tehlikeli olabilir arada 1200 cc lik bir makina alıp 6 ay falan binseydin.
![]()
![]()
![]()
![]()
Hayırlı uğurlu olsun.
İmza : Kıskançlığından çatır çatır çatlayan yaşlı ve göbekli motorcu..
Tünal Abi hayırlı olsun. Motoru Beylikdüzü civarından mı aldın? Buralarda dolaşan bi tane vardı aynı renk.
güle güle kullan abicim.... ayrıca nice senelere...
suzukiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :cat:
Hayırlı uğurlu olsun inşallah...
ben alınmam abi merak etme....Rabbim..
gönlünce gönlünün istediği şekilde kazasız belasız........
her zaman risksiz ve motosikletin sadece lastikleri yere değecek şekilde ......
daha da iyilerine sahip olarak binmeni,binmekten keyif almanı nasip etsin inşallah....
ben alınmam abi merak etme....l::bounce:
farketmediğini bildiğim için ortama muzurluk katmak istedim...arada bir bakıyorum işte konuya...
ama resimler yetersiz...bilesin...
ve aleyküm selam abicim...Vay samet kardeş selamun aleyküm .vallaha o kadar yorulmuşum ki o kadar yani,seni fark etmemek mümkü kardeşim...Hayabusa emrindedir....resim işinden pek anlamıyorum ama zaten canlısını göreceksin....havalar biraz açsın pastasını yiyeceğiz daha....
ve aleyküm selam abicim...
desene totoşumuz hayabusanın selesine de değecek artık...:rendeer:
bide goldwing sahibi bulsak rüyalarımda gerçek olmuş olacak....:bounce:
pastayı beklemem belkide..önce kendimi sonra kafamı bi toplayayım,yanına gelmeyi çok istiyorum....yağmur çamurda olsa,motorsuzda olsa sırf iki kelam etmek için....:rendeer:
her ortamda dıle getırdım ama bı daha dıle getırıyım
Allah kaza bela vermesın ılerıde olurda o zamana kadar kendımı gelıstırırsem bu hayalbusayı da bana ayır tunal abi şimdidden soyliyimde![]()
Güle güle kullan hocam.
Kazasiz belasiz insallah.:cat: