Motorumu çalmaya çalışmış olabilirler mi?

dün gece saat 2 civarlarında bir ara aşağıya baktım ve motorumun hemen dibine scoter park etmiş iki kişi scooterın yanında motoruma da arada bakıyorlar falan bunlar bir ara gittiler ama hala kuşkuluyum bakıyorum 7.kattan aradan 2 dk geçti yine geldiler koskaca caddede yine motorumun dibine girdiler motorla sonra dayanamadım aşağı indim baktım gitmişler neyse dedim motoru çıkarayım belki görürüm falan bilsinler uyanık olduğumu vs halbuki uyuyordum tam yaklaşık 20 dk turladım belki neyse sonra sabah işe geldim hiç bir şey gözüme çarpmadı ama az önce gidonu kitlerken açıkta olduğunu farkettim normalde böyle olmadığını düşündüğüm için sorayım dedim ne yapmaya çalışmışlar yada normali mi böyle bu zamana kadar farkederdim diye düşünüyorum resimleri ekledim gidonu kitlerken çıkan demirimsi çubuk gözüküyor
Etrafındaki siyah plastik parçanında sağ tarafı hareket ediyor sanki oynanmış gibi

Motosikleti
CB650R
Resimden normal gözüküyor clx700de de böyle bir çıkıntı tutuyordu gidon kilidini

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
zincir kilit ve disk kilidi yok muydu? yalnızca gidon kilidinin anlamı yok en ufak zorlamada kırılıyor gidon kilidi. sağlam zincir görselerdi kurcalamazlardı.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
"Ne yapmaya çalışmışlar? " diye soruyorsun. Aynı soruyu ben sana sorayım. Ne yapmaya çalışıyorsun? Çalmalarını istiyorsan gidonu da kilitleme. 10 saniyelik zahmete girmesinler.

Motosikleti
D400
gidon kilidi hariç başka kilit yok mu motorda?

yok canım öyle bişi yapmıyorsundur :D

Disk kilidim vardı satmıştım bu aralarda motoru satarım diye hem çok kullanmıyor hemde atölyede bıraktığım için almadım ama bu ay motoru aktif git gel için kullanacağım için sipariş vereceğim o ara çalınmaz umarım dandik bir kilit de almak istemiyorum buralardan

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Bugün motoru, motorun durumunu ve güvenlik önlemlerini keşif turuna çıkmışlar anlaşılan.

3 vakte kadar yuvadan uçucu görünüyor.

Caydırıcı önlemlerinizi alın.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Mümkünse bir kaç akşam motorunu güvendiğin, bildiğin ama farklı bir semtte sakla. Branda altında olursa ve dışarıdan gözükmezse daha sağlıklı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar