Bana da hayırlı olsun...yamaha xj6 naked...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
malzeme kalitesi güzel...parçalar yerli yerinde...tıkırtı sesi hiç yok...orjinal lastikler dunlop yumuşak hamurlu...virajda tutuşu güzel...tabi yarışçılar gibi yatırıyorum dersem yalan olur...marmaristen gelirken 6.vites 50 ile giderken bile hemen rampalarda rahatlıkla hızlanabiliyor...motor kesinlikle acemilik hatalarını telafi edebiliyor...birkaç kere yazdım...bence gücü tam yerinde...şahsen 100 hp olsaymış tehlikeli olurmuş...çünkü motor 6000 devirden sonra delirme belirtileri gösteriyor...tüketimi ve fiyatı bence ideal...umarım yeni yılda çok zam görmez ve sayısı yollarda artar...kesinlikle birçok motordan daha dikkat çekici...

teşekkürler kazasız belasız kullanman dileğiyle. marmarise geldiğin bi ara görüşelim isterim müsait olursan eğer.

Hayırlı olsun hocaseko. Fiyat,yakıt tüketimi,güç ve kolay kullanım gibi kriterler bir araya geldiginde ideal denilebilecek bir motosiklet almışsın. Kazasız belasız kullanman dilegiyle..

bu motorun gercek yakıt tuketım degerlerını bılen varmı acaba ? sehir ici sehir dısı tuketım degerlerı ? mesela sureklı 140 150 km hızlarda ne yakıyor ? bu motoru cok arastırdım ama cogu kısı bılmıyor bu motor bu modele özel yapılan bır motor orıjınal sesinede bayılıyorum :)

tekrar çok teşekkür ediyorum herkese...sürekli 140-150 km hızdaki tüketimi hakkında malesef yardımcı olamayacağım... :)

hayırlı uğurlu olsun.. askerlik sonrası almayı düşündüğüm motosikletler listesinde....

maşallah..hayırlı uğurlu olsun...sen şimdi bunu evinin oturma odasında tutarsın kışın ..:pdoğalgazın yanına koyda üşümesin motorceiz...:queen:

çok teşekkür ediyorum herkese...

metehan kapalı otoparkta duruyor kendileri...24 saat güvenlik,20 tane kamera var ...yeterli mi? :)

çok teşekkür ediyorum herkese...

metehan kapalı otoparkta duruyor kendileri...24 saat güvenlik,20 tane kamera var ...yeterli mi? :)

e kışın binmeyeceksen niye aldın aga...benim evimin balkonunda tutayım yolla sen bana kamera yok ama ev ahalisi var harekete duyarlı hepsi...:queen:

biniyorum yahu...güneş açtımı tepesindeyim merak etme... :) sadece kapalı garaja koydum ne olur ne olmaz diye...35 yaşında sahip olunca kıymetli oluyor :)

üsütnü brandayla filan örtün gelip biri bakayım derken çizmesin canınınz sıkılır çok güzel makina Allah kaza bela vermesin..

Rüzgar durumları nasıl acaba :)

çok sürat yapmıyorum...100-110 km rahatsız etmiyor...yalnız bir ön cam alacağım...givi a286 no...şuan stoklarda yok...bana akıl lazım nasıl alabilirim başka şekilde?...şubat ayı içinde ana bayinin elinde olacakmış...daha bayağı zaman var...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar