Bana da hayırlı olsun...yamaha xj6 naked...

hayırlı uğurlu olsun ..allah kaza bela vermesin.. çok güzel bir seçim olmuş..

Güzel motor hayırlı olsun. @hocaseko bana naked konusunda önerileriniz vardı. Bakalım siz ne yapacaksınız nakedla. Yorumları merak ediyorum. :)

Maşallah :)

hayırlı uğurlu olsun dostum , 600f almadan önce bu motoru alacaktım, sonra vazgeçtim :) parası fazla geldi... kazasız belasız inş..

bu aralar çok kafa yorduğum motor.yakıtı hakkında ilerde bilgi verebilirmisin ?

Çok mantıklı bir naked sanki, hayırlı olsun. Benimde listemde. :)

öncelikle herkese teşekkürler...0 km 17000TL'ye başka naked yok açıkçası...motor ve göstergeler fazer s2 nin aynısı...bence daha çok ilgiyi hak ediyor...özellikle fazer severler listesine almalı...benim en sevdiğim yanı motorda en ufak titreşim olmaması...sanki çalışmıyor gibi rölantide...14 litre benzinle şehir içi ağırlıklı kullanımda 300km yol yapıyor rahatlıkla...rüzgar için givi a280no model ön cam almayı düşünüyorum ama şuan samura motorda stoklarda yokmuş...sizlerinde fikrini almak isterim bu konuda açıkçası...son olarak yazılım değişimiyle gücü 98hp olabiliyormuş...yalnız fiyatı hakkında bilgim yok...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler inş. bir sonraki alacağım motor listesinde 1. sırada yer alan bir motor. yalnız grenajlısı daha bi hoşuma gitmişti benim.

hayırlı uğurlu olsun , Allah kaza bela vermesin çok güzel çok şık .

ölçümlerde hata kesinlikle yok...her seferinde deponun son çizgisi yanıp sönmeye başlayınca gidiyorum yakıt almaya...yalnız kullanım faktörü önemli...mesela bende albea multijet var..100km de şehirler arası yolda 4.1 lt yakıyor deyince ona da kimse inanmıyor...gaza gelmezseniz ciddi anlamda ekonomik bir motor...

Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. XJ6 Naked Hayalimdeki motosiklet. Sürüş tecrübelerinizi okumak için merakla bekleyeceğim.

3,5 litre yedek olarak var...ancak ekstra düğmesi yok...benzinin son çizgisi yanıp sönmeye başlayınca 3,5 litre kalıyor demekmiş...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk izlenimlerini alabilirmiyim. malzeme kalitesi nedir. orjinal lastikleri ne durumda viraj durumu nedir düşük devirlerde gaz tepkisi devirsiz vites düşürmeler de lastiklerin ve motorun tepkisi çok mu oldu acaba?

malzeme kalitesi güzel...parçalar yerli yerinde...tıkırtı sesi hiç yok...orjinal lastikler dunlop yumuşak hamurlu...virajda tutuşu güzel...tabi yarışçılar gibi yatırıyorum dersem yalan olur...marmaristen gelirken 6.vites 50 ile giderken bile hemen rampalarda rahatlıkla hızlanabiliyor...motor kesinlikle acemilik hatalarını telafi edebiliyor...birkaç kere yazdım...bence gücü tam yerinde...şahsen 100 hp olsaymış tehlikeli olurmuş...çünkü motor 6000 devirden sonra delirme belirtileri gösteriyor...tüketimi ve fiyatı bence ideal...umarım yeni yılda çok zam görmez ve sayısı yollarda artar...kesinlikle birçok motordan daha dikkat çekici...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar