[Adana - MT]

[/COLOR]
herhalde yılsonu,herkesin işleri,sayımlar,hesap kapatmalar hızlandı galiba.kimseler yok buralarda.yine de günaydın dostlarım.:)
Aynen öyle sanırım Bora abi.
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler.
Arkadaşlar bu hafta gezi planı olan varmı?.Eğer planı olan yoksa ben Mersin Boğsak'ı öneriyorum Çelik Gürsel kardeşim güzel bir sucuk yapan yer keşfetmiş.Boğsakta sucuk partisi yapabiliriz.

Merhaba dostlar,
Son dönemdeki iş yoğunluğum ve merkezden gelen misafirlerin sık trafiği nedeni ile siteye girme fırsatım olmadı.
Bu hafta sonu hava müsait olur, Rabbim' de müsaade ederse eşim ile beraber bir gezi planlıyorum.
Öneri rutumu ve çıkış saatimi Cumartesi günü sitede paylaşırım. Rutu ve programı beğenen ve dileyen eşlik edebilir, memnun olurum.
Esenkalın.:king:

Adana İl Temsilcisi
Arkadaşlar bu hafta gezi planı olan varmı?.Eğer planı olan yoksa ben Mersin Boğsak'ı öneriyorum Çelik Gürsel kardeşim güzel bir sucuk yapan yer keşfetmiş.Boğsakta sucuk partisi yapabiliriz.

Bu hafta sonu hava müsait olur, Rabbim' de müsaade ederse eşim ile beraber bir gezi planlıyorum.
Öneri rutumu ve çıkış saatimi Cumartesi günü sitede paylaşırım. Rutu ve programı beğenen ve dileyen eşlik edebilir, memnun olurum.

her ikiside olabilir.hava pazar günü güzel olacak gibi görünüyor.:thumleft:benim önerim yüksek yerlerden ziyade,deniz kenarı ve ılıman bir yer olmasıdır.

Son düzenleme:
ßende sizinle birlikte takılmak is terdim ama sizin motorsikletlerinizın dumanını yer bızım motorlar size yetişemeyiz

Günaydın Dostlar.
Herkese Hayırlı işler Bol güneşler.
Hadi planlar çıksın ortaya nereye gidiyok.

Adana İl Temsilcisi
günaydııııın.arkadaşlar,bir önerim var,ceyhanlı ahmet arkadaşımız geçenlerde,karaisalı/kızıldağ yolunda DOKUZOLUK diye bir yere gitmiş,resimlerini gördüm,kayalar arasından şarıl şarıl akan sular ve güzel bir tesis var.sanırım göreniniz yok.ne dersiniz?:wiinkk:

Kıskanma ne olur çalış senin de olur etemhan:) hava güzel olur da gezi ye gidersek fotoğrafları paylarım kısmet olursa:)

Oğlum,Sana gıcık yağmur yağsada gideceğim.:flower:,

yapmayın,etmeyin,yazıktır,çocuğun oralarda soğuktan ...ü donuyor,siz gezide gezi,olmaz ki.:queen:

Merhaba dostlar,
Son dönemdeki iş yoğunluğum ve merkezden gelen misafirlerin sık trafiği nedeni ile siteye girme fırsatım olmadı.
sevgili dostum BAKIYORUM işine geldimi pabuç gibi laf ağzında senin gezi planına turppppp sıkim.bende bu gezi planına varım fakat seninle değilll.bende gezi organizasyonu yapıyor ve sizleri YÖRÜK ÇADIRI na davet ediyorum katılım süperr gelene gelme demem gelmeyene küüü.....r ederim.beni seven benle gelirrr.koluman adaşım benle GELMEK ZORUNDA altarnatifi yok MEJBUREN yusuf kardeşim ve tekfen mesut gelecek okadarrr. haydin millet beni İZLEMEYE DEVAM.
günaydııııın.arkadaşlar,bir önerim var,ceyhanlı ahmet arkadaşımız geçenlerde,karaisalı/kızıldağ yolunda DOKUZOLUK diye bir yere gitmiş,resimlerini gördüm,kayalar arasından şarıl şarıl akan sular ve güzel bir tesis var.sanırım göreniniz yok.ne dersiniz?:wiinkk:
sevgili boracığım eğer gelen katılım iyi olursa sana eşlik etmeye hazırım.neden olmasın.

yapmayın,etmeyin,yazıktır,çocuğun oralarda soğuktan ...ü donuyor,siz gezide gezi,olmaz ki.:queen:

Hayırlı cumalar arkadaşlar bence biraz uzun yol olsun da nasıl olursa olsun (otoban olursa ve sahil kenarı bir yerler olursa da memnun olurum yani) biraz yol yapalım motorların aküsü ölecek:)dura dura:)

Hayırlı cumalar arkadaşlar bence biraz uzun yol olsun da nasıl olursa olsun (otoban olursa ve sahil kenarı bir yerler olursa da memnun olurum yani) biraz yol yapalım motorların aküsü ölecek:)dura dura:)
gel canım gelll doğru adres bendeeeeee.BENİ TERCİH ETTİĞİN için şimdiden teşekkür.lütfen ekibimin:flower: listesini oluşturunuz

sevgili dostum BAKIYORUM işine geldimi pabuç gibi laf ağzında senin gezi planına turppppp sıkim.bende bu gezi planına varım fakat seninle değilll.bende gezi organizasyonu yapıyor ve sizleri YÖRÜK ÇADIRI na davet ediyorum katılım süperr gelene gelme demem gelmeyene küüü.....r ederim.beni seven benle gelirrr.koluman adaşım benle GELMEK ZORUNDA altarnatifi yok MEJBUREN yusuf kardeşim ve tekfen mesut gelecek okadarrr. haydin millet beni İZLEMEYE DEVAM.

Abim senin bu çadır merakına bir anlam veremiyorum.
İstiyorsan sana bir çadır alalım. Birazda kıl ayarla, istediğin yere kur bak keyfine.:flower:
Kusura bakma ben Yusuf abime takılacağım.:king:

UIIIIIIIIII benim hakkımda niye böle konuşuyon adaşım :cyclopsan
Adaşım ben kararsızım, bana kim pazar günkü masraflarımı karşılarsa onun rotasında yol alacam :flower: ama gönlük sucuklu mangal keyfinden yana. Artık lokantalardan biraz uzak durup kendi emeğimizle yiyip içmek istiyorum :bounce:
Haa bu arada yusuf abi tüm masraflarımı karşılayacağını söyle o nedenle onunla gidiyorum haberin olsun :p

o zaman muzaffer abi bizide diskoya götür :)
memnuniyetle

Abim senin bu çadır merakına bir anlam veremiyorum.
İstiyorsan sana bir çadır alalım. Birazda kıl ayarla, istediğin yere kur bak keyfine.:flower:
Kusura bakma ben Yusuf abime takılacağım.:king:

ulen zaten yusuf denilen zat benimle geliyor:bounce:eek:zamn geldiğinde sana kılı göstereyimmm:flower:
UIIIIIIIIII benim hakkımda niye böle konuşuyon adaşım :cyclopsan
Adaşım ben kararsızım, bana kim pazar günkü masraflarımı karşılarsa onun rotasında yol alacam :flower: ama gönlük sucuklu mangal keyfinden yana. Artık lokantalardan biraz uzak durup kendi emeğimizle yiyip içmek istiyorum :bounce:
Haa bu arada yusuf abi tüm masraflarımı karşılayacağını söyle o nedenle onunla gidiyorum haberin olsun :p
.
bak adaşım benim tekerimi attırma:pl:zaten benim organisazyanım dogruluğunda yusuf organize oldu siboplarrrr:queen: bakın görüyonuzmu ben SİTEYE GİRİNCE nasıl ortalık şenleniyor.ben yıl sonu yapılacak seçimde BAŞKANLIĞA adaylığımı KOYACAĞIM EN BÜYÜK BAŞKAN ben olacağım:bounce::queen:

Sevgili Muzaffer abim doğru son iki gün siteye girdin siteye renk geldi valla.Ben pazar günü her ne kadar bora abilerle takılacak olsamda yinede molada fikir değiştirebilirim.Gerçeken gönlümüzün başkanı zaten sensin bu güne kadar ne zaman gezi organizasyonu yapsan renkli geçmiştir.Senin izindeyiz abim.Yıl sonunda başkanlık için tercih yapmam gereken kişi varsa oda sensin.

Size biraz nostalji yaşatim... , nerdeeeeeee şimdi bu arkadaşlar...

001.jpg

001-1.jpg

096.jpg

DSC00116.jpg

002.jpg

013.jpg

071.jpg

001-2.jpg

0010.jpg

082.jpg

002-1.jpg

067.jpg