[Adana - MT]

Birder,
Tanımaya tanıdım da,
İp ucunu anlamadım. 1. cisi resim demişsin.:silent:
Topçu desem değilsin.
Aslansın desem kuyruğun yok.:mrgreen:

Ama imzanı beğenmiştim. Haklısın. O detayı kaçırmışım.
En kısa zamanda görüşmek dileği ile.:king:

Dedimya hala delikanlısın maşşallah hafıza yerinde ... Etemhan aferin sanada.... Resime gelince topcuda değilim aslanda ama CİMBOM lu olmamdan hatırlarsın dedim be abi...

Neyse ben geçerken uğramıştım sadece eski dostlara sanal alemde merhaba demek için .... kalın sağlıcakla ....

Bora abi sanırım hatırladın ama ben yinede belirteyim ... Aşağıdaki imzama yazdım adımı...

Adana İl Temsilcisi
zaten tanımıştım hüseyinim.:cat:nerelerdesin? en son seninle KAPUZBAŞI ŞELALESİ yapmıştık.

Son düzenleme:
zaten tanımıştım hüseyinim.:cat:nerelerdesin? en son seninle KAPUZBAŞI ŞELALESİ yapmıştık.

yok be abi yav . ondan sonra ufak tefek gitmiştik ya gezilere... kapuzbaşı gezimiz 25-26 Temmuz 2009 da olmuştu.... Ben motoru 2010 ağustosunda sattım... 1 yıl var arada

herkese iyi gecelermi desem hayırlı günlermi desem çözemedim,neyse nasıl istiyorsanız öyle algılayın

aynen öyle.:wiinkk:

nerdesin kaçak.:bounce:

Bora abim
İnan çok yoğunum balığın tam zamanı:))boşluk yakaladımmı tutana aşkolsun.
Normalde evcil adamım bilirsin o zamanda evden kaçamıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:57 ----------

Aleykümselam Gürsel,
Yüzünü iyice unuttuk. Yolda görsek tanırmıyız acaba:bounce:

---------- Post added at 11:54 ---------- Previous post was at 11:52 ----------

aynen öyle.:wiinkk:

Vay vay,
Bir yazılı ihtar ver başkanım.:wiinkk:

Yusuf abim sen halden anlarsın.olta aşkı rahat vermiyor:)) gel balığa gidelim keyfe bak o zaman

Bakıyorumda mt adanaya akşama kadar giren cıkan olmamış herhalde cok yogunuz cumlenize iyi calışmalar iyi akşamlar arkadaşlar:)

Cümlemize bora başkanım:)bu güzel güneşli günlerin tadını çıkartın arkadaşlar yazın sıcak tan binemi yoruz motora kışın soğuktan ama sonbahar ve ilk bahar ayları bulunmaz bir fırsat bence pazar işi olmayıp ta bu günlerin tadını cikartmayanlara pes diyorum valla neyse herkese iyi hafta sonları :)
günaydın dostlarım,iyi hafta sonları olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar