[Adana - MT]

herkese iyi akşamlar dilerim,başkan iş yerinden üç kişi boyun askılıı istiyor şarşamba günü getirirsen sevindirik olurum hani TVS yazan renk önemli değil yanında senin müşterilerin getirdiğinden de olursa accayip mutlu mesut bahtiyar ihtiyar olurum

Eyvallah sağolasın,
Ama çıkaramadım HERO-01 kendini bana hatırlatmanı rica ediyorum. Malum yaşlılık var.:pale:

Hayırlı akşamlar dostlar,

Yok abi yaşlılıktan değil.... Tanımaman normal .... adım yok soyadım yok....nerden bileceksin... Ama ip ucuları var ...birincisi resim .... ikinci ip ucumsa daha önemli... en altta yazan yazı '' bizleri birleştiren motor sevdası ''.... senin hoşuna gitmişti hani... artık hala anlamadıysan harbi yaşlanmışsın derim valla ....

Olmadı Bora abi üye profilime girip bulur beni ...

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar.........bir sessizlik bir sessizlik uuuuuuuuuu icim ürperdi adana mt erken uykuya gecece benziyor.

herkese iyi geceler,keyifler gıcırdır inşallah yarın ceyhan ekibi bizde malum ticaret yapıyoruz gelmek isteyene kapımız hep açık sıcak çay sıcak bir ortam sıcak bir muhabbet davetiyeye gerek yok

Şöle bir ipucu verim baba bende bir geziye giderken abimiz arabasıyla gelmişti sizde muzaffer amca(Fazerr) ile sağına soluna geçip birazcık gıcık vermiştiniz:p :cherry:

Tanıdım oğlum, sağolasın.:cat:

---------- Post added at 10:51 ---------- Previous post was at 10:48 ----------

Merhaba dostlar,
Akşam toplantıya geçde olsa katılmaya çalışacağım.
:king:

---------- Post added at 10:54 ---------- Previous post was at 10:51 ----------

esselammmmm.abeni mitu yobunada sibople sitiseve lovemi cituuuuuuu.

Sevgili Muzaffer kardeşim,
Her kuşu ...tin bir Hacı Leylek kalmıştı.
Türkçeyi halletin şimdi Fransızca' ya sıra geldi. Tebrik ediyorum seni.:thumleft:

---------- Post added at 10:57 ---------- Previous post was at 10:54 ----------

günaydın adana mt.nin gezginci motorcuları.:p

Başkanım gezen birileri varda resimlerimi eklemiyor yoksa.:cyclopsan

---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:57 ----------

Yok abi yaşlılıktan değil.... Tanımaman normal .... adım yok soyadım yok....nerden bileceksin... Ama ip ucuları var ...birincisi resim .... ikinci ip ucumsa daha önemli... en altta yazan yazı '' bizleri birleştiren motor sevdası ''.... senin hoşuna gitmişti hani... artık hala anlamadıysan harbi yaşlanmışsın derim valla ....

Olmadı Bora abi üye profilime girip bulur beni ...

Birder,
Tanımaya tanıdım da,
İp ucunu anlamadım. 1. cisi resim demişsin.:silent:
Topçu desem değilsin.
Aslansın desem kuyruğun yok.:mrgreen:

Ama imzanı beğenmiştim. Haklısın. O detayı kaçırmışım.
En kısa zamanda görüşmek dileği ile.:king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar