BMVR1200GS adventure sahara 40.000 tl yi gecik bir motor olursa bu olacak....
PARA SIKINTISI YOKSA HER MOTORCUNUN GÖNLÜNDE YATAN HARLEY TABİİİ YOKSA SEN HAYALLELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEK PERİ MİSİN ??
HARLEY OLSUN ÇAMURDAN OLSUN!!!!!!!
Cengiz abi o gerçekten zorOkan yumurta yutmuş yılan gibi yavaştan yavaştan sindiriyor o cup ı,takribi 2012 nin ortalarında tamamen sindirmiş olacaktır
Kim demiş ?Bedava verseler (satmayacaksın sadece bineceksin deseler) istemeyecek o kadar çok motorcu tanıyorum ki(hatta biri de benim)..
Zevkler tartışılmaz,harley ya da başka bir cruiserla asla işim olmaz.
Naked,touring,enduro belkide ss ama asla bir cruiser ya da chopper değil.
Şuan çok uzaklara gitmeden bir 2010 Z1000 alabilsem benim için yeterli olurdu,makul isteklerim var sizinkilere göre 24 bin liraya hallolurTabi aldıktan 5 ay sonra ne olur bilinmez..
sHeKe_aPo,bekleriz müsait olduğunuz zaman :cat:
selam izmirliler arkadaşlar ben yamaha xt r 125 arıyorum ama bulunduğum yerde yok izmir de bulabilir miyim mağazadan olması lazım bı kısmını peşin geri kalan karttan ödeme olucak bana izmir de 2 el motosiklet mağazaları nın en çok bulunduğu yerleri yazabilir misiniz?
simdiden hayırlı olsun :bestmt:merhaba izmir grubu inşallah yaza aranızda olmak istiyorum honda cbr 250r ile![]()
Senelerdir yurtdşı seyahatlerim oluyor araç kiralıyorum bizim ehliyeti ve pasaportu verince kimse birşey demedi, sorun yaşamadım. Ancak 30 günlük bir sınır var bir çoğunda.
Listesi:
Güney Afrika Cumhuriyeti
Özbekistan
Türkmenistan
Pakistan
Hindistan
Vietnam
Malezya
Çin
UAE Dubai Abudabi Bahreyn Ajman
Suudi arabistan
Mısır
Tunus
Fas
Cezayir
İngiltere
İsveç
Bulgaristan
İrlanda
Romanya
İtalya
Danimarka
Amerikada hiç denemedim Ama avrupadan arkadaşlarım Brezilya Arjantin Şili vs sorunla karşılaşmadılar.
Yunanistan Fransa Almanya Hollanda Macaristan Avusturyada ihtiyacım olmadı bilgim yok.
Kuzey Amerika hakkında bilgim yok.
Senelerdir yurtdşı seyahatlerim oluyor araç kiralıyorum bizim ehliyeti ve pasaportu verince kimse birşey demedi, sorun yaşamadım. Ancak 30 günlük bir sınır var bir çoğunda.
Listesi:
Güney Afrika Cumhuriyeti
Özbekistan
Türkmenistan
Pakistan
Hindistan
Vietnam
Malezya
Çin
UAE Dubai Abudabi Bahreyn Ajman
Suudi arabistan
Mısır
Tunus
Fas
Cezayir
İngiltere
İsveç
Bulgaristan
İrlanda
Romanya
İtalya
Danimarka
Amerikada hiç denemedim Ama avrupadan arkadaşlarım Brezilya Arjantin Şili vs sorunla karşılaşmadılar.
Yunanistan Fransa Almanya Hollanda Macaristan Avusturyada ihtiyacım olmadı bilgim yok.
Kuzey Amerika hakkında bilgim yok.