Evet yağına biraz önce baktım,herhangi bi eksiltme kaydedemedim ancak yağı değişeli 700 km yol yapmışım zift gibi olmuş yağ haha![]()
iyi temennilerin için çok teşekkür ederim kardeşim.sen ne yapmayı düşünüyorsun?motorsuz olmaz bişeyler almak lazım sana.gel 2012 bir cbf 150 alalım sanateklemeyide çözmüşler bak.
Abi işin ilginci bendede aksine(Şeytan kulağına nazaran) yağ eksiltme yok! gayet güzel.
cbf 150 yağ eksiltiyor diye gittik kaya gibi sağlam problemsiz diye anılan innovayı aldık buda mı yağ eksiltiyor yanianlaşılan honda nın yağ eksiltmeyen motoru yok artık.eğer bendede eksiltme başlarsa kesinlikle motoru satarım yağ eksilten motoru kabulllenemiyorum.hiç gönlüm olmasada ybr ye doğru kayıcam galiba bu gidişle.
Ybr hiç eksiltmiyo mu ney acaba bu? Allah yapısı mı yoksa kul yapısı ? Tabi ki de eksiltecek eksiltiyor diye motosiklet mi satılır yahu ama İnnova ya için ısınmadıysa yapcak bişey yok,vakit kaybetmeden ybr alman iyi olacaktır.cbf 150 yağ eksiltiyor diye gittik kaya gibi sağlam problemsiz diye anılan innovayı aldık buda mı yağ eksiltiyor yanianlaşılan honda nın yağ eksiltmeyen motoru yok artık.eğer bendede eksiltme başlarsa kesinlikle motoru satarım yağ eksilten motoru kabulllenemiyorum.hiç gönlüm olmasada ybr ye doğru kayıcam galiba bu gidişle.
Ybr hiç eksiltmiyo mu ney acaba bu? Allah yapısı mı yoksa kul yapısı ? Tabi ki de eksiltecek eksiltiyor diye motosiklet mi satılır yahu ama İnnova ya için ısınmadıysa yapcak bişey yok,vakit kaybetmeden ybr alman iyi olacaktır.![]()
Aman tövbe haşa! o,Allah yapısı hiç eksiltirmi pardon ben yanlış söyledim.

Sağol hoca01, seninki de hayırlı olsun, benimki gümüş gri bugün 75nci km yi yaptı..
Forumda bilen var mı bizim motorların normal çalışma sıcaklığı kaç derece? ve kaç dereceye kadar normaldir?