- Motosikleti
- Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkadaşlar maddi durum yüzünden innova alamıyorum ama 110 luklardan alıcam galiba resimleri varmı acaba bi koyarsanız sevinirim ve motorcu abinin biri 125lik le 110 luk arasında ki fark 110 lugun beygiri fazladır dedi o yüzden daha hızlı gider 125 likten dedi yeni olan şey her zaman daha iyidir dedi varmı böyle bişey acaba olabirmi hız konusunda?
:silent:
kardeşim konuyu dağıtmadan cevap yazayım;
inşallah innova alırsın ama innova alamazsan sana tavsiyem kymco nun 2. el cub motorlarına bakmandır! çok sağlam ve çin malı olmayan motorlar, arkadaşlarım kullanıyor ve çok memnunlar! fazla bilinmediği için çoğu çinli sanıldığı için fiyatlarıda uygundur, arkana bakmadan alabilirsin
senin o sivri zekalı ustanın dediklerine gelirsek! :mrgreen:
110 cc lerin en kralı 8hp dir! hatta honda wave 100 bile 8 hp olmalı. ayrıca yamaha crypton 110cc de 8 hpdir
zaten 125cc cub olarak kaç adet model var?
honda innova 125cc 9,3hp -10nm (bu tork hiç bir cub da yoktur)
kymco aktiv 125cc 8hp - 9nm (bir ara kullandım sattım)
senin ustan 125cc cublardan fabrikasyon olarak daha yüksek beygir gücü ve sürat beklediği için ayrıca 110ccler modifiye edilip garip garip süratlere çıkarıldığı için öyle bir yanılsama olmuşmuş..
ve ayrıca 125 cc altındadki cub motorlarda katalitik konvetör yok bu otomatikman performansı arttırıyor. onun için hızlı olduğu doğrudur. honda wave100 innovadan hızlıdır..
mesela kymco aktiv125 de çok rezil bir konvetör sistemi vardı resmen 110luk ile arasında bir fark yok gibiydi
aktiv 110 da bu yoktur daha sorunsuzdur..
Son düzenleme: