durmaya karar verdiğin anda vites küçült, önce arka frene sonra birazda ön frene bas.
N'aptın be ustaAcil durumda önce vites küçült, önce arka freeee... Hay allah çarptık
Bir de önceki mesajlarda kaç parmakla fren tartışması dönmüş. 2 parmak, 3 parmak, 4 parmak tartışmasına girmeyeceğim ancak arkadaşlar aman diyeyim, tek parmakla fren olur mu yahu?
Durmaya karar veren sürücünün yapacağı hareket sırasını yazmış arkadaş panik fren yapan sürücünün davranışını değilN'aptın be ustaAcil durumda önce vites küçült, önce arka freeee... Hay allah çarptık
Bir de önceki mesajlarda kaç parmakla fren tartışması dönmüş. 2 parmak, 3 parmak, 4 parmak tartışmasına girmeyeceğim ancak arkadaşlar aman diyeyim, tek parmakla fren olur mu yahu?
tek parmakçılardan biriyim , tüm parmakları yeri geldiğinde itina ile kullanırım , iki parmağın arasından geçirdiğim bir parmağım bile var...
Durmaya karar veren sürücünün yapacağı hareket sırasını yazmış arkadaş panik fren yapan sürücünün davranışını değil![]()
O iki parmağın arasından geçen parmağın bana doğru sallandığını hisseder gibiyim![]()
Parmak olayi diger bircok konuda oldugu gibi bu konudada onemli bencede.motordan motora degisiyor. Mesela bende iki ayak yerdeyken sikisik trafikte on frene ani basinca. Abs devreye giriyor ve "sikip birakiyor .alet durmuyor." Birkackez zor durumda kaldim.
---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:51 ----------
İngilizce klavye icin ozur dilerim. Oyle demek istemedim.Abs iste tutup birakiyor
---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:53 ----------
Parmak arasi terliginde konuyla alakasi olmadigini belirtmek isterim.
olur böyle yazım yanlışlıkları.ama çok komikOldu bir kere iste. Birde chat yaparken kizin birine bunaldinmi anlaminda s k l d n m i dedim. Basima neler geldi
Pufff!!!
::baaas::
Psikolojik güven hissi.
Ben buna karsi degiim aslinda.
Ileri surus teknikleri anlatilirken,hersey olmasi gerektigi gibi anlatiliyor ama en önemli nokta surucunun tedirgin olmadan motosiklet kullanmasi.
Bu nedenle kendinizi nasil rahat hissediyorsaniz,öyle kullanin diyecegim ama fren bu isin disinda kaliyor maalesef.!!!
Zaman kaybi dedigin olay aslinda zaman kaybi degil.
Frenleme basladiktan sonra önemli olan sey zamandan ziyade alinan mesafe.
Simdi garip gelecek ama isin asli bu.
Mesele en kisa zamanda durmak degil, en kisa mesafede durmak.
Bunu simdi anlatmak için zaman lazim.
Küçük bir örnek vermek gerekirse,
iki surucu yolda ayni hizda seyrediyoruz.
Önümüze bir engel çikiyor.
Sen daha önce frene basliyorsun.
Ama ben daha önce duruyorum.
çalismak lazim anlamak için.
Antreman yapin deyip duruyoruz habire!!!
Fakat bu surus teknikleri konusunu bir ordan bir burdan ele alinca, kopuk kopuk seyler anlatiliyor.
Bunu nasil çözecegiz bilmiyorum.