akşam ofisten çıktım benzin almaya gittim denizlideki bayramyeri mevkiindeki petrol ofisine gittim cebimde 3 tane 1 tl 5 tane 25 kuruş 8 tanede 10 kuruş cekmecemde kalan son param ile benzin alıcam çünkü sabah motora lastik siparişi verdim her neyse dedi,m 5 tl lik benzin alıcam genellikle aldığım yer tamam dedi koydu verdim parayı eline biz fırıncımıyız bu 10 kuruşlar burda geçmez üstünde başka para yokmu diye bağırmaya dedim lanet olsun sus gridim içeri deim geç 1 tl kredi kartı büfedeki adam 1 tl geçemiyoruz dedi başladım bağırmaya haklı olarak sahibi geldi dedi çocuğun işini görün fişimi bile vermedi adam en olduğumu şaşırdım adamların klık kıyafetleri düzene aykırı allahım dedim sen bizi koru bunlardan sonra çektim geldim klavye başına oturdum sinirden çatlıyorum şuan ....:thumright
İNAN PETROL ÜRÜNLERİ NAKLİYAT İNŞAAT MALZEMELERİ S DENIZLI KAKLIK KASABASI İSTASYON MAH. ANKARA ASFALTI 35.KM. 20240 HONAZ DENIZLI
HALIL PEKDEMIR CIFT.GIDA MAD.TIC.SAN.LTD.STI. DENIZLI DELİKTAŞ MAH.FEVZİ ÇAKMAK BULVARI EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YANI NO:85 MERKEZ DENİZLİ
ÇELİKKOL PETROL MERMER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED Ş DENIZLI ANKARA BULVARI NO:190 MERKEZ DENIZLI
AKDER KOLLEKTİF ŞİRKETİ - FAHRİ GÖKÇEN AKÇA VE ORT DENIZLI ANKARA YOLU 5. KM. PAMUKKALE YOL KAVSAĞI MERKEZ DENİZLİ
İNAN PETROL ÜRÜNLERİ NAKLİYAT İNŞAAT MALZEMELERİ S DENIZLI ACIPAYAM YOLU ÜZERİ DENİZLİ
PAMUKKALE TURİZM SEYAHAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKET DENIZLI KİRİŞHANE MAH.İZMİR BULVARI SANTRAL GARAJI ÇIKIŞI NO:31 MERKEZ DENİZLİ
AKKAR PETROL SAN. VE TİC. LİMİTED ŞİRKETİ DENIZLI DENIZLI-IZMIR KARAYOLU 22. KM DEVLET KARAYOLU UZERI 20300 SARAYKOY DENIZLI
SERVET İNAMLIK-SAFFET İNAMLIK DENIZLI SAMANLIK MAH.TURGUT ÖZAL BULVARI NO:64 TAVAS DENİZLİ
Bu verdiklerımden hangisi. Eger bize bildirirsen MT olarak şikayet edelim. Sesimizi duyuralım. Herkez 5 dakıkasını vererek bi şikayet dilekcesi yazarsa gerekenın yapılacagından kuşkum yok. Gecmiş olsun. Bu arada öle bi haraketi bana yapıcak olsa o pompacıya 10 bar hawa basarım. Yüz wermeye gelmıyor bu zamanda kimseye...

r:

r:

r: