piyanist_irf nın ....seyir defterinden

Düşmanlar çatlasın....siz ne ara buluştunuz arkadaşım. Hızır mısnız?Yunus musunuz? siz ne ayaksınız :) valla irfan arkadaşım hep yalnız kaçamak yapıyorsun,bizde resimlere bakıp bakıp kediler gibi yalanıyoruz :)

İrfan artık xx lendi o yüzden hızına yetişmek çok zor....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İrfan artık xx lendi o yüzden hızına yetişmek çok zor....
Gerçekten mi? ooooo şimdiden hayırlı olsun,Allah kazanın,belanın, sıkıntının her türlüsünden sakınsın.motorunu yağsız,deposunu benzinsiz,tekerinin havasız bırakmasın;)..desene x ışını gibi yetişemeyiz artık biz çufçuflarla :) :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------

birde buna bak derim gece sürüşü http://www.youtube.com/watch?v=iFLoFAUhtBU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tBOOxyK4-TA&feature=related ibreye dikkat

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi
Gerçekten mi? ooooo þimdiden hayýrlý olsun,Allah kazanýn,belanýn, sýkýntýnýn her türlüsünden sakýnsýn.motorunu yaðsýz,deposunu benzinsiz,tekerinin havasýz býrakmasýn;)..desene x ýþýný gibi yetiþemeyiz artýk biz çufçuflarla :) :)

---------- Mesajlar birleþtirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamaný 23:21 ----------

birde buna bak derim gece sürüþü http://www.youtube.com/watch?v=iFLoFAUhtBU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tBOOxyK4-TA&feature=related ibreye dikkat

teşekkür edrim ahmetcim sen tunal abiye bakma:) kicimiz. değdi xx e. :) bu arada kocaelidesin nerdesin bilader yau :)
Sende katil bize beraber gaz basalim muhabbete arkadaşlığa:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkür edrim ahmetcim sen tunal abiye bakma:) kicimiz. değdi xx e. :) bu arada kocaelidesin nerdesin bilader yau :)
Sende katil bize beraber gaz basalim muhabbete arkadaşlığa:)

irfancım izmit-alikahya dayım ben,gölcük karamürselde gençliğimde fink atardım oralarda ben :)Maaşallah çok faalsin,her hafta bir organizasyon yapıyorsunuz,allah muhabbetinizi samimiyetinizi arttırsın...
ne demek sen nereye istersen oraya gelmeye hazırız biz.KoR@Y la kaçmaya yer arar dururuz,onun iş durumu her zaman müsait olmuyor,bende tek motor çıkmak istemiyorum...sen müsait ol yeterki her an baskın yapabiliriz...

Kocaeli İl Temsilcisi
Abovvv apaçi tırt motorcular bir araya gelmişler...:p bu gezinin başlangıcının 15 dakika öncesi bizim Kobra İrfanla tesadüfen karşılaştım...ben Uşağa gidiyordum Kobracım bizim Takendy kankeitayı bekliyor...bak Allahın işine...:p

ulem namıssız 45 dakkacık daha bekleyeydin ya oğuz sen ben vururduk köftenin merkezine :cherry: ama yol uzun olunca boynumuz kıldan ince ,yolcu pisikolojisi işte ne yapacan kanka :)

bırak şimdi sen onuda yediğin içtiğin senin olsun gezdiğini anlat hele....

allah bilir gene foto arşivi yapmışındır sen :)

mete bu sana 3 gün önceden başlar artıkın resimleri upload etmeye :)

hadi tosunum bekliyoz yokmu foto ????? :)

---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 19:05 ----------

irfancım izmit-alikahya dayım ben,gölcük karamürselde gençliğimde fink atardım oralarda ben :)Maaşallah çok faalsin,her hafta bir organizasyon yapıyorsunuz,allah muhabbetinizi samimiyetinizi arttırsın...
ne demek sen nereye istersen oraya gelmeye hazırız biz.KoR@Y la kaçmaya yer arar dururuz,onun iş durumu her zaman müsait olmuyor,bende tek motor çıkmak istemiyorum...sen müsait ol yeterki her an baskın yapabiliriz...

teşekkürler ahmetcim eksik olma arkadaşlar sağolsunlar demekki seviyorlar beni usta.... akıllarına gelip benim için gaz basmaya değer görüyorlar:)

tabi aynı durum kendileri içinde geçerli :) dostum arkadaşım dediğim insanların hepsi için geçerli bit durum ,yanında arkadaş olur olmaz, farketmez her zaman beklerim ,kapım her zaman açıktır, müsait olduğumda ben de gelirim sıkıntı yok ta şu tel numaranı felan verirsen özelden iyi olur ,

görüşmek üzere bu gün resmen turşu oldum yorgunlıktan ve gece 1:30 da iş beni bekler :)

şimdilik kal sağlıcakla..:cat::rendeer:

F54

abi yeni motörü aldım ybr sayfasından resimler bakabilirsin zahmet olmaz sa? konu açmaya gerek duymadım sonuçta kıçı kırık olmayan ybr yani haberin olsun :)

Kocaeli İl Temsilcisi
abi yeni motörü aldım ybr sayfasından resimler bakabilirsin zahmet olmaz sa? konu açmaya gerek duymadım sonuçta kıçı kırık olmayan ybr yani haberin olsun :)

hayırlı uğurlu olsun fatihim allah tekerine taş değdirmesin kardeşim ,ne demek ulem ybr için konu açılmaz adamın asabısını bozma :cherry:

başkaları için önemli olmasını geçtik senin için çok sevindim :) öptüm gıdığından...:)

F54

hayırlı uğurlu olsun fatihim allah tekerine taş değdirmesin kardeşim ,ne demek ulem ybr için konu açılmaz adamın asabısını bozma :cherry:

başkaları için önemli olmasını geçtik senin için çok sevindim :) öptüm gıdığından...:)
abi iii dileklerin için tşk ler kafama göre güzel bi motür aldık allahın izni ile:bestmt: abi ne iş yeni lakabın kobra falan vallahi mt de sevilen bi adamsın haberin olsun herkese böyle takılmazlar sevildiğini bil :thumleft:

Kocaeli İl Temsilcisi
abi iii dileklerin için tşk ler kafama göre güzel bi motür aldık allahın izni ile:bestmt: abi ne iş yeni lakabın kobra falan vallahi mt de sevilen bi adamsın haberin olsun herkese böyle takılmazlar sevildiğini bil :thumleft:

bu metenin kafasına bi yetişebilsem kırcam kafasını :cherry::queen: adam 2 dakkada bizi yılana benzetti iyimi :):) ulem mete bula bula kobra ismini mi buldun ? :)

aklından ne geçti neyi düşünerek koydun bu ismi bilmemki :) ama söyleyeyim kulağıma 3 kere fısıldamadın onun için o isim geçersiz dostum :p

Kocaeli İl Temsilcisi
sen çok yaşa piyanist

döndünmü malatyadan özer abi nerlerdesin yüzünü gören cennetlik yau :) forumdanda uzaklaştın yani olmuyo böle bizim yiğit tırım tırım shadow arayıp duruyor cbf sini benim biradere aldık en son bana telefon açıp siteden araştır ddiyo seninde kulağın delik olsun abi :)

dosta gidecek 17-18 bin civarı bir shadow bakıyoruz içine sinerse parada sorun olacağını sanmıyorum bilgine :)

ellerinden öperim... :rendeer:

döndünmü malatyadan özer abi nerlerdesin yüzünü gören cennetlik yau :) forumdanda uzaklaştın yani olmuyo böle bizim yiğit tırım tırım shadow arayıp duruyor cbf sini benim biradere aldık en son bana telefon açıp siteden araştır ddiyo seninde kulağın delik olsun abi :)

dosta gidecek 17-18 bin civarı bir shadow bakıyoruz içine sinerse parada sorun olacağını sanmıyorum bilgine :)

ellerinden öperim... :rendeer:

mesaj alındı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar