Abovvv apaçi tırt motorcular bir araya gelmişler...

bu gezinin başlangıcının 15 dakika öncesi bizim Kobra İrfanla tesadüfen karşılaştım...ben Uşağa gidiyordum Kobracım bizim Takendy kankeitayı bekliyor...bak Allahın işine...
ulem namıssız 45 dakkacık daha bekleyeydin ya oğuz sen ben vururduk köftenin merkezine :cherry: ama yol uzun olunca boynumuz kıldan ince ,yolcu pisikolojisi işte ne yapacan kanka
bırak şimdi sen onuda yediğin içtiğin senin olsun gezdiğini anlat hele....
allah bilir gene foto arşivi yapmışındır sen
mete bu sana 3 gün önceden başlar artıkın resimleri upload etmeye
hadi tosunum bekliyoz yokmu foto ?????

---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 19:05 ----------
irfancım izmit-alikahya dayım ben,gölcük karamürselde gençliğimde fink atardım oralarda ben

Maaşallah çok faalsin,her hafta bir organizasyon yapıyorsunuz,allah muhabbetinizi samimiyetinizi arttırsın...
ne demek sen nereye istersen oraya gelmeye hazırız biz.KoR@Y la kaçmaya yer arar dururuz,onun iş durumu her zaman müsait olmuyor,bende tek motor çıkmak istemiyorum...sen müsait ol yeterki her an baskın yapabiliriz...
teşekkürler ahmetcim eksik olma arkadaşlar sağolsunlar demekki seviyorlar beni usta.... akıllarına gelip benim için gaz basmaya değer görüyorlar
tabi aynı durum kendileri içinde geçerli

dostum arkadaşım dediğim insanların hepsi için geçerli bit durum ,yanında arkadaş olur olmaz, farketmez her zaman beklerim ,kapım her zaman açıktır, müsait olduğumda ben de gelirim sıkıntı yok ta şu tel numaranı felan verirsen özelden iyi olur ,
görüşmek üzere bu gün resmen turşu oldum yorgunlıktan ve gece 1:30 da iş beni bekler
şimdilik kal sağlıcakla..:cat::rendeer: