[Adana - MT]

Merhaba arkadaşlar,
İzin, ramazan ve seyahat derken biraz uzak kaldım. Bu hafta yine Van seyahatim var.
En kısa zamanda sizleri görmek dileği ile.

Merhaba arkadaşlar, izinimde bitti bugün işbaşı yaptım. Yoğunluğu atlatmam lazım :pr:, çarşamba akşamı görüşürüz :king:

Hoş geldin birader,
Eeeeeee ne demişler, TATLI TATLI YEMENİN.......
Atlatırsın atlatırsın:mrgreen:
Kolay gelsin.

abi ne yapim afyon gezimle cakisti yoksa biliyorsun herkezden once ben vermistim otel parasini :D ama bu sefer kesin gelirim.

Merhaba arkadaşlar,
Hepinize Van' dan selamlar,
Akşam toplantısında keyifli sohbetler diliyorum.:king:

Günaydın arkadaşlar...:rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:43 ----------

adana MT şehitler için bir organizasyon yapmayı düşünüyormusuz??

Seni henüz tanımyorum, ancak vermiş olduğun fikir için teşekkür ederim. Bu soruyu sormadan önce bizleri tanımanı isterdim, ondan sonra böyle bir soruyla bizlere gelirmiydin bilemem. Ancak senin yapacağın bir organizasyona mutlaka katılım olacaktır.

herkese iyi akşamlar dilerim,muzocum sen erken bitirmişsin iznini benim hala 19 gün var yan gel osman diyorum ama evde de canım sıkılıyor yarın bir osmaniye yapayım aççık yol olsun bari

Günaydın arkadaşlar...:rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:43 ----------

Seni henüz tanımyorum, ancak vermiş olduğun fikir için teşekkür ederim. Bu soruyu sormadan önce bizleri tanımanı isterdim, ondan sonra böyle bir soruyla bizlere gelirmiydin bilemem. Ancak senin yapacağın bir organizasyona mutlaka katılım olacaktır.
geçen haftalarda şehitler için chopper motorcular bu orgazizasyonu adanada yapmıştı gayette güzel oldu..dünde 12 şehit verilince aklıma bu fikir geldi..ben bu organizasyonu yapmaya kalkışsam 3-5 motorcu arkadaşımı geçmez..fakat burda MT adana grubunu görünce eğerki il temsilcisi öncülük yaparsa güzel bir katılımla adanada bu organizyonu gerçekleştirebiliriz..tabi yapılmak istenilirse benimki sadece fikir...

Günaydın millet :rendeer:
geçen haftalarda şehitler için chopper motorcular bu orgazizasyonu adanada yapmıştı gayette güzel oldu..dünde 12 şehit verilince aklıma bu fikir geldi..ben bu organizasyonu yapmaya kalkışsam 3-5 motorcu arkadaşımı geçmez..fakat burda MT adana grubunu görünce eğerki il temsilcisi öncülük yaparsa güzel bir katılımla adanada bu organizyonu gerçekleştirebiliriz..tabi yapılmak istenilirse benimki sadece fikir...

Öyle bir organizasyon ilgili makamlardan izne tabii olduğunu ve rastgele yapılamıyacağını biliyorsundur umarım. İl temsilcimizin taktirine kalmış bir konu bu, eğer durumu müsaitse elbette öncülük yapacaktır :cat:

Adana İl Temsilcisi
fersat kardeş,böyle bir organizasyon,muzaffer kardeşimizin de dediği gibi,valilikten,kaymakamlıktan gerekli izinleri alarak yapılıyor.öne ve arkaya polis eskortu veriliyor,saati-günü kararlaştırılıyor.bu izinlerin alınabilmesi için vakit lazım.tabiiki böyle bir organizasyonu yapmak,şehitlerimize minnettarlığımızı göstermek hepimizin boynunun borcudur.ancak bizler çalışan insanlarız.sabah 7,30 dan,akşam 20,00 ye kadar çalışıyoruz.dolayısı ile güncel birtakım sıkıntılardan dolayı elimiz kolumuz bağlanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar