MT bilgisayar oyun severler

2007 kasım da
Oyun bilgisayarı için parça listesi hazırladım, Ram ler illa hyperX 800mhz olacak demiştim, öyle oldu hala kullanıyorum:)

Raidmax sagittarius kasa
E6750 2.4(oc ile3.0)ghz
Kingston 2x2gb 800mhz(oc ile 1066)
Zotac GTX 260 amp2
Asus P5K-E Wifi AP
1500Gb Samsung HDD
Samsung 2233bw 22"
Bütün oyunları full detay ve antialliasing ile oynuyorum. Birgün kasmaya başlarsa DDR3 e geçcm:)

Mersin İl Temsilcisi
ben
i3
512 bit 1 Gb paylaşımsız ekran kartı
4 gb ram
22 inç asus vw220D monitör
cooler master orijinal aksa kullanıyorum...

beni yalnızca windows 7 kasıyor. oysa xp ne kadar da hızlı :)

windows 7 den mmnun olan var mı bu arada?

windows 7 den mmnun olan var mı bu arada?

Sencer ben Win7 yi daha cikmadan beta olarak kullanmaya basladim..
Ve daha iyi Windows tanimadim diyebilirim..
Sanirim Win3.0 la baslamistim 15-16 sene önce
MS-DOS ve Win 3.10 yada 3.11
Belki daha önce hatirlamiyorum..

Ben cok memnumum Win7 den

Usta ben zaten bilgisayarımı her seyden onde görüyorum benim favorim online oyunlardir genel olarak airrivals ve wolfteam ama airrivals kadar güzelini oynamadım

:cat::cat::cat:

kardeş wolfteam daki nick i verde ekliyeyim :) oyun harika da çoluk çocuk bezdirdi beni.. 1 senedir falan oynuyorum ama 4-5 ay ara vermiştim. hala devam ediyorum.

birde pointblank var oda güzel counter strike a benziyor biraz bölümleri haritaları çok iyi ama wolf kadar heycanlı hareketli değil.

benim esas istediğim C.O.D un online oynamak ama türkiyede server i varmı bilmiyorum.

win7 beta sürümü yayınlanmadan duymuştum, ıstanbul112de kardeşim kullanıyordu. Benim gördüğüm en kullanışlı işletim sistemi diyebilirim. Vistadaki yavaşlatan saçmalıklar kaldırılmış.
Yalnız 64bit sürümünden hoşlanmadım. Program ve sürücü uyumsuzlukları oluyor, Pc performans değerleri de düşüyor.
Win7 32bit. Tek geçerim:)

kardeş wolfteam daki nick i verde ekliyeyim :) oyun harika da çoluk çocuk bezdirdi beni.. 1 senedir falan oynuyorum ama 4-5 ay ara vermiştim. hala devam ediyorum.

birde pointblank var oda güzel counter strike a benziyor biraz bölümleri haritaları çok iyi ama wolf kadar heycanlı hareketli değil.

benim esas istediğim C.O.D un online oynamak ama türkiyede server i varmı bilmiyorum.

Call of Duty 4 ü online 2 sene boyunca oynadım, müthiş zevklidir. :) Google'a xfire üzerinden cod4 oynamak yazarsanız sonuçlar cıkıcaktır, iyi eğlenceler. :)

Benim sistem ise ( dandik biraz idare edin :p )

Biostar anakart
Amd 5000+ 2.6 ghz x2 cpu
2 gb 800 mhz soğutmalı ram
250 gb western digital + 500 gb western digital harddisk
Asus EAH2600Pro 512 mb
Windows7 32bit Professional işletim sistemi.

Not: Windows7 hakikaten başarılı, ve zaten xp 1 sene gibi bir süre zarfında sona erdirilecek. :)

Mount and Blade Tamami turkler tarafindan yapilmis bir oyun.Hem single hem online oyun mevcut.Bagimlilik yapan bir oyun diyebilirim.Su anki en son surum Warband . Yakinda Fire and Sword cikacak.Turkiyede fazla duyulmamis olmasi gercekten sasirtiri zira yurt disinda daha dogrusu tum dunyada insanlar bagimli gibi oynuyor.

Call of Duty 4 ü online 2 sene boyunca oynadım, müthiş zevklidir. :) Google'a xfire üzerinden cod4 oynamak yazarsanız sonuçlar cıkıcaktır, iyi eğlenceler. :)

Benim sistem ise ( dandik biraz idare edin :p )

Biostar anakart
Amd 5000+ 2.6 ghz x2 cpu
2 gb 800 mhz soğutmalı ram
250 gb western digital + 500 gb western digital harddisk
Asus EAH2600Pro 512 mb
Windows7 32bit Professional işletim sistemi.

Not: Windows7 hakikaten başarılı, ve zaten xp 1 sene gibi bir süre zarfında sona erdirilecek. :)

saolasın kardeş eve gider gitmez bakıcam :cat:

Assassın's creed 1-2-3

Call of Duty tüm serileri

Veeeeeeeeeeeeeeee PES11

Bu 3 oyunu aç veya tok karnına haftada 1 defa,2-3 saat kadar oynuyacaksın:)

Abi benim nick avciceyhan bu arada adımda Ugur benim heryerde nickim avciceyhan zaten :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Silkroad Online.........

11x11 online futbol menajerlik 1 seneden fazla oldu oynuyorum saçma fakat bağımlılık yapıyo dünyanın biçok ülkesinde aynı taban üzerinden binlerce kişi var ! kayıt olucak ve oynıycak varsa

SeMpaTuRk77 yazarsa referans kısmına sevinirim !

Mount and Blade Tamami turkler tarafindan yapilmis bir oyun.Hem single hem online oyun mevcut.Bagimlilik yapan bir oyun diyebilirim.Su anki en son surum Warband . Yakinda Fire and Sword cikacak.Turkiyede fazla duyulmamis olmasi gercekten sasirtiri zira yurt disinda daha dogrusu tum dunyada insanlar bagimli gibi oynuyor.

Aynen bende oynuyorum çok güzel bir oyun kendime sarranaid memluklerden bır ordu kuruyorum 200 kısılık orduyu 50 kısıyle dagıtıyorlar :queen:

okg

Onun kadar aralıksız oynadığım bir oyun yok herhalde:cherry: Şu anda kergitlerle savaşıyorum (ben vaegirlerdenim).Multiside keyifli ama 80 tl internet prası çok oluyor(kotalıa :queen:)

En iyi oyunlar.

Korku oyunları:
Dead Space 1-2
Doom 3
Yarış oyunları:
Nfs serisi
Burnout paradise UTB
Juijed 2
Dirt 2-3

Mafya oyunlar:
Mafia 2
Godfather 2