saol ramazan abi cvpların için anlaşılan benim karbüratörün ayarlanması lasım yada biyerinde kaçak var pazartesi baktırırım ...10 lira ile 100 km yapıyorum ben...
saol ramazan abi cvpların için anlaşılan benim karbüratörün ayarlanması lasım yada biyerinde kaçak var pazartesi baktırırım ...10 lira ile 100 km yapıyorum ben...
abicim şimdide tutturdu cbf 15,16 bin devir görüyormuş??
beyler herkese merhabalar....
su an koyumdeyim....koydeki ev oyle bir hale gelmis ki bakkmsizliktan durup evle ilgilenmek gerekir....
o yuzden bolu isi yatti...
bu arada iyide oldu esasinda...
koyumu cok fena ozlemisim....
saol ramazan abi cvpların için anlaşılan benim karbüratörün ayarlanması lasım yada biyerinde kaçak var pazartesi baktırırım ...
yok be ramazanim...
ne bilim koye girince cikasim gelmedi...
ugrasmayadi seviyorum...cardak bile yikilmaya yuz tutmus...bugun onu bitirecem ins...
birde aga isininca sesinin kalinlasmasi normal dimi?

yok be ramazanim...
ne bilim koye girince cikasim gelmedi...
ugrasmayadi seviyorum...cardak bile yikilmaya yuz tutmus...bugun onu bitirecem ins...
birde aga isininca sesinin kalinlasmasi normal dimi?
motor devrini almadan debriyajı aniden bırakıyorsan ondan yapar sııyırcak diye korkma ver gazı motor biras ilerlesin ondan sonra bırak debriyajıHaftasonu için arkadaşın motosikletini ödünç aldım,2009 ybr fakat dikkatimi çeken birşey var,vitese taktın sonra kalkış anında tak diye bi ses gelio,bir de aksayarak kalkıyor sanki,bir boşluk varmış gibi,zincir bolluğundan olduğunu düşündüm gerdirttim fakat değişen birşey olmadı,sizce nedir problem?daha önce başına gelen oldu mu?teşekkürler...
Haftasonu için arkadaşın motosikletini ödünç aldım,2009 ybr fakat dikkatimi çeken birşey var,vitese taktın sonra kalkış anında tak diye bi ses gelio,bir de aksayarak kalkıyor sanki,bir boşluk varmış gibi,zincir bolluğundan olduğunu düşündüm gerdirttim fakat değişen birşey olmadı,sizce nedir problem?daha önce başına gelen oldu mu?teşekkürler...
büyük ihtimal kaprin takoz<larındandır.....
bende de 2009 var o da aynı. ön dişlinin takıldığı mille dişli göbeği arasındaki boşluktan kaynaklanıyor, arada gress sürsün ses azalıyorAbi ben de onu tahmin ettim ama zaten çocuk 2ay önce kadar değiştirmişti,sonra ustaya söyledim böyle böyle diye kullandı,seri kalkıyorsun normal falan dedi,alakası yok gayet sakin kullanırım motosikleti normal olmadığı belli o kadar da anlıyoruz motosikletten.
şaka mı gerçekten mi?10 lira ile 100 km yapıyorum ben...
şaka mı gerçekten mi?
Ramço söylemiş arka diişli takozları değiştiriver 5 lira.. gel vatandaş sudan ucuz...selamlar buarada
,Sorma yahu ben nasıl bu sıcaklardan sonra kışın motosiklete binerim totoşum donar valla billa.. hacı burda mı kalsam yaw ne yapsam bi işte sigortalı gösterdimi kendimi oturma izni alabiliyom ha ;![]()
a.s iyiyiz ya sen?slm arkadaşlar nasılsın bakalım