Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

htfadz.jpg

Yok sökme abi çıkarsa hemen al parayı hallederiz :)

Merhaba ybr cilerr :)

Son düzenleme:
bugün izinliydim sanayiye gidp motora baktırdım motordan 2 litreden fazla yağ çıktı hava ayarı yapıldı 100 ü zor gören motor şimdi düz yolda 110 yapıor...

yuh abi kusura bakmada nasıl çıktı 2 litreden fazla yağ motora zara verirdin öyle sürseydin zaten

Yok sökme abi çıkarsa hemen al parayı hallederiz :)

Merhaba ybr cilerr :)

hallederiz sorun yok...............

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------

bugün izinliydim sanayiye gidp motora baktırdım motordan 2 litreden fazla yağ çıktı hava ayarı yapıldı 100 ü zor gören motor şimdi düz yolda 110 yapıor...

yuh nasıl çıkar o kadar yağ...

Dönüm noktası boluya gelen ss ler.Ruhumu depreştirdi :mrgreen: Hele avatarımdaki makina ::kalbim::

yuh abi kusura bakmada nasıl çıktı 2 litreden fazla yağ motora zara verirdin öyle sürseydin zaten
abi bende anlamadımki 1 litre yağ koymuştum en son koyduğumda karter kuruydu ama demekki varmış içinde yağ.. neyse boşaltmak için motorun altına koydukları kap yetmedi.. şöle söyliyim 5 litrelik pril kutusunu kesmişler almadı yağın hepsini :)
neticeye bakarsak motor şuanda güzel gidiyor ivmelenme çok fark etti son hızdada 10 km lik bir artış var tek sorun hava ayarından sonra bazen stop ediyor sanırım tutturamadı ayarı usta.. kendim yapmak istesem nasıl yapıcam karbüratörün üstünde tek bir vida gördüm sanırım o olsa gerek hava ayar vidası sarı dan bir vida..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar