suyu bulandırma .....okan tehdit ediyor ben olsam koymazdımtehdit etmeseydi neyse :queen:
suyu bulandırma .....okan tehdit ediyor ben olsam koymazdımtehdit etmeseydi neyse :queen:
Hoşgeldiniz..Sefalar getirdiniz efenim..Nasılsınız iyisiniz inşallah..Çok konuşma lenn :mrgreen:
suyu bulandırma .....bakarsın alanya çıkar senin oraya getiririm...
arkideşler nasılsınız....
bugun yokus asagi bosa taktim salladim asagiya dogru.motoru....
sanki on zincir dislisi cok hiriltili calisiyor...
bu bir sorunmudur...
zinciri yrni yagladim ve birazda fazla yaglamisim galiba....

bende senin gibi illa füme olsun diyodum 1 ay bekledim füme gelmedi mavi ve kırmızı geldi bende mavi aldım iyikide almışım her şeyiyle çok memnunum bence boşuna bekleme ybr olsun ne olursa olsun..öncelikle hayırlı satışlar diliyorum
konuya gireyim hemen.motorun gelip gelmediğini sormak için bayiye gittiğimde füme ve mavi renginin olduğunu,kırmızının gelmediğini gördüm,biraz daha bekleyeceğim almak için galiba.
ama şunu da söyleyeyim,kimse darılmasın ama ybr esd motoruna mavi,tüm renklerden daha fazla yakışıyor.ama ben, 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun,diyorum illa.
sorum şu motor geldiğinde motora neler takmalıyım,siz motora orjinalliğini bozmadan hangi değişikliği yaptınız neler taktınız?
ön korumayı kesinlikle yaptıracağım ama arka koruma da şart mı yoksa o kadar gerekli değil mi?siz de var mı?
başka şart olan şeyleri söyleyin lütfen,yani mutlaka olması gerekenler.ve diğer şeyler..(tank pad ve jant şeridi olacak mesela)
sizin eklemek istedikleriniz?..
öncelikle hayırlı satışlar diliyorum
konuya gireyim hemen.motorun gelip gelmediğini sormak için bayiye gittiğimde füme ve mavi renginin olduğunu,kırmızının gelmediğini gördüm,biraz daha bekleyeceğim almak için galiba.
ama şunu da söyleyeyim,kimse darılmasın ama ybr esd motoruna mavi,tüm renklerden daha fazla yakışıyor.ama ben, 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun,diyorum illa.
sorum şu motor geldiğinde motora neler takmalıyım,siz motora orjinalliğini bozmadan hangi değişikliği yaptınız neler taktınız?
ön korumayı kesinlikle yaptıracağım ama arka koruma da şart mı yoksa o kadar gerekli değil mi?siz de var mı?
başka şart olan şeyleri söyleyin lütfen,yani mutlaka olması gerekenler.ve diğer şeyler..(tank pad ve jant şeridi olacak mesela)
sizin eklemek istedikleriniz?..
bende senin gibi illa füme olsun diyodum 1 ay bekledim füme gelmedi mavi ve kırmızı geldi bende mavi aldım iyikide almışım her şeyiyle çok memnunum bence boşuna bekleme ybr olsun ne olursa olsun..
extralara gelince benim motorum aldığım gibi duruyor daha oynama yapmadım ama geçenlerde bir esd gördüm çocuk yuvarlak far takmış xenon yerleştirmiş .. jantları beyaza boyamış üzerine 3 renk kesimli şerit çekmiş.. egzost korumalığını stickerlarla kaplamış.. motor özet olarak çok hoş duruyordu..
---------- Post added at 01:43 ---------- Previous post was at 01:40 ----------
ramazan abi yine duramamışsın yerinde... bu arada insanın bir usataya ihtiyaç duymaması çok güzel imrenmiyor değilim sana![]()
herkese iyi geceler...
bugün evime şükürler olsun döndüm...
sağlıklı kazasız bir şekilde....