Gaza basarken Gelen Tak Sesi

Arkadaşlar selam direk konuya giriyorum ; 1 saat önce motoru çalıştırdım gidiyordum bir tümsek gördüm yolda ondan sonra yavasladım ve tümsekten geçtikten sonra gaza bastığımda tak diye bir ses geldi bunu pek önemsemedim taş filen gelmiştir diye ama eve gelirken tekrar yavaşlamak durumunda kaldım ve gaza bastığımda tekrar aynı sesi duydum.. sizce sorun ne olabilir.. cevaplarınız için şimdiden teşekürler..

Önce zincirin gevşekliğini, sonra da arka dişlinin oynama yapıp yapmadığını kontrol et.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zincirde sorun yoksa arka tekerleğin içindeki lastik takozlar aşınmıştır.

Zincirde sorun yok onu yeni ayarlattım.. Arka tekerin içindeki takozları değiştirsem bu sorun çözülür mü ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Zincirde sorun yok onu yeni ayarlattım.. Arka tekerin içindeki takozları değiştirsem bu sorun çözülür mü ?

Sesi duymadan ve nereden geldiğini bilmeden yazdığımız için emin olamam tabii ki. Ama oradan gelmesi muhtemel. Arka dişlinin arkasında yani jantın ortasında linktekine benzer lastik takozlar olur. Bunlar çok aşınırsa ses yapar. Eğer bundan dolayıysa değiştirdiğinde düzelir.

http://www.rialli.com/urunler/motor...isli-lastigi-150-kn-seyhan-125-t-space-celik/

motor daha 730 km sizce bu sölediğiniz şeyin kadar kısa sürede aşınmış olması mümkün mü ? motoru hor kullandığımda söylenemez kuba almakla hata yaptım bence hiç memnun değilim motor sürerken hep birşey çıkıyor motoru sürmenin zevkini alamıyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
motor daha 730 km sizce bu sölediğiniz şeyin kadar kısa sürede aşınmış olması mümkün mü ? motoru hor kullandığımda söylenemez kuba almakla hata yaptım bence hiç memnun değilim motor sürerken hep birşey çıkıyor motoru sürmenin zevkini alamıyorum..

730 km'de bahsettiğim şeylere bir şey olmaz. Başka bir yerden geliyordur. Sesin nereden geldiğini bul önce.

arka dişli gevşek olabilir ani gaz vermelerde o boşluk yüzünden vuruyordur. lakin benim başıma hep gelir bakmadıgım zamanlarda arka dişlinin civatalrından birini kıran arkadaşlar olmuştur.. dikkat et..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar