Dehşet Saçan Düğün Konvoyları...!!

Geçmiş olsun...

Hayır anlamadığım şu...

Dehşet saçan Düğün Konvoyları Başlığın adı....

Ya arkadaşım madem dehşet saçıyor neden giriyorsunuz Düğün Konvoylarına?.... :pr::pr:

Bulmuşsun yine saracak bi konu :queen::queen:

Arkadaşım sana da geçmiş olsun, Kask takmayı ihmal etme :cat:

Mersin İl Temsilcisi
düğünlerde neden konvoy yapılır peki? bir anlam verebilen var mı?

ben konvoy istememiştim.

ama isteyenin neden istediğini çok merak ederim.

Böyle durumlarda hatır-gönül olur muymuş yahu? Adam sen dahil bir çok insanın canına kast etmiş!! Babamın oğlu olsa legal-illegal her türlü yoldan cezasını verirdim ben olsam o adamın.
Geçmiş olsun kardeşim, ucuz atlatmışsın. Her zaman "bi kereden bişey olmaz" mantığı insanın aklını başına getiriyor işte. Geçmiş olsun, daha kötüsü de olabilirdi. Aman dikkat..

geçmiş olsun...bence bu konvoy işi tamamen bi ego tatmin etme olayı...kornaya basmak,öndeki aracı geçmek,makasa girmek,yol kapatan ve para isteyen çocuklara bağırmak,kardeşim acelem var çekil diyip arabayı üstüne üstüne sürmek falan...insana müthiş bir haz veriyor olmalı ki bunu yapıyorlar.....asker konvoylarını zaten yazmaya gerek yok..

Onun kadar olmasada seninde suçun var demekki öndeki araç ile mesafeni ayarlayamadın... Motor üzerinde kaportanın kendin olduğunu unutup ne mont giydin bırak montu kask bile takmadın yazlık eldiven taksaydın şuan ki hasarların 3 de 1 iyle atlatmış olacaktın... Allah acil şifalar versin geçmiş olsun...

Böyle durumlarda hatır-gönül olur muymuş yahu? Adam sen dahil bir çok insanın canına kast etmiş!! Babamın oğlu olsa legal-illegal her türlü yoldan cezasını verirdim ben olsam o adamın.
Geçmiş olsun kardeşim, ucuz atlatmışsın. Her zaman "bi kereden bişey olmaz" mantığı insanın aklını başına getiriyor işte. Geçmiş olsun, daha kötüsü de olabilirdi. Aman dikkat..

Haklısın kardeşim herşey yapılabilirdi yapılacak tıda zaten ama olmadı halime bin kere şükürler olsun. Sağolasın kardeşim.. Aynen öyle dediğin gibi bi kereden bişey olmaz mantığı. Daha dikkatli ve tedbirli olacam.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:39 ----------

Onun kadar olmasada seninde suçun var demekki öndeki araç ile mesafeni ayarlayamadın... Motor üzerinde kaportanın kendin olduğunu unutup ne mont giydin bırak montu kask bile takmadın yazlık eldiven taksaydın şuan ki hasarların 3 de 1 iyle atlatmış olacaktın... Allah acil şifalar versin geçmiş olsun...

Mesafeden ziyade şöyle ifade edeyim; önümdekini tam sollarken fren yapıldığını görmedim ve sollarken gazı açmamla gelin arabasının ani fren yapması aynı ana denk geldi. Çok ters bi durum. Motoru sağa solada alamadım ayrıca. Neyse oldu bitti artık. Koruma konusunda sonuna kadar haklısınız. Sağolasın ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:43 ----------

geçmiş olsun...bence bu konvoy işi tamamen bi ego tatmin etme olayı...kornaya basmak,öndeki aracı geçmek,makasa girmek,yol kapatan ve para isteyen çocuklara bağırmak,kardeşim acelem var çekil diyip arabayı üstüne üstüne sürmek falan...insana müthiş bir haz veriyor olmalı ki bunu yapıyorlar.....asker konvoylarını zaten yazmaya gerek yok..

Bi adettir tamam arabalara havlu bağlanır, bayrakla birlikte gelin alınır az da gezilir ve indirilir. Buraya kadar normal, ön kesmede normal para alınır filan ama adam gibi kesilir mesela sokak aralarında fialn olur, keşke bunları düzgün bi şekilde yapabilsek :pale: Her konvoyda muhakkak 1 tane olur bizim insanımız böyle işte Yapamıyoruz malesef

Motosikleti
PİAGGİO BEVERLY 500
Allah korumuş..tekrar tekrar geçmiş olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar