Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

allah kimseyi hyosuz bırakmasın :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:55 ----------

beyler bugün bi sap arkadaşı aldım arkama artçı olarak,ayaklarıyla kerpeten gibi sıkıyo beni yaw sizin artçılarda öyle yapıyomu ? bide bu virajda dengeyi kendileri sağlamaya çalışmaları yokmu ona ayar oluyorum zatn :mrgreen: bundan böyle sap artçı almmıycam.bay bayan farketmiyo aslında rahatsız ediyolar ama bayan artçı sarılıyo en azından :p :cherry:

benım artcı artık prof artcı oldu :) 4 yıldır belkı 30 bın km artcım olmusdur:) eşege bıner gibi bınıyo aynı ha varlığı ha yokluğu ,tek sorun aramıza bi canta sokuyo arkadan baskı önden baskı ,hyonun deposuda malum takımlara bi zarar gelecek diye korkuyorum :) ilk motoru aldığım gun 20 km hızla mahallede gezerken artcımdı halada artcım :) ilk düşüşüde beraber yapmıştık .ben kendımı atmışdım motordan o motorun altında kalmışdı hehe :) ilk dönüş denemesinde hemde

benım artcı artık prof artcı oldu :) 4 yıldır belkı 30 bın km artcım olmusdur:) eşege bıner gibi bınıyo aynı ha varlığı ha yokluğu ,tek sorun aramıza bi canta sokuyo arkadan baskı önden baskı ,hyonun deposuda malum takımlara bi zarar gelecek diye korkuyorum :) ilk motoru aldığım gun 20 km hızla mahallede gezerken artcımdı halada artcım :) ilk düşüşüde beraber yapmıştık .ben kendımı atmışdım motordan o motorun altında kalmışdı hehe :) ilk dönüş denemesinde hemde

ehehe:queen:
kafama göre artçı bulmam lazım benim:queen: depodan tutunma nasıl oluyo artçın hangi türlü daha rahat ediyo?Artçıma ne dersem onu yapıyo onda sorun yok ama virajlarda istemeyerek zıt tarafa meğil veriyor.Gazı açtıkca daha çok sarılma olayı güzelde sanki depodan tutunsa daha iyi olcak bide ikide bir bi öne bi geriye kayıyo yükü ayaklarına veriyo, onu anlatamadım gitti yükü totoya verse kaymaz :queen: bide binen saplarada arka tutamaktan tutturtuyom bu seferde çok sallanıyolar :queen:
şu depo ve takımlar konusunda, benim motorun eski sahibi bir formül bulmuş.Şimdi forumda anlatamıyorum ama kasıkların oraya gelen kısımı ezmiş.ilk başlarda anlamamıştım neden öyle yaptığını ,çok söyleniyodum ama biraz uzun yol gidince anladımki o ezik velinimet:queen: yarın unutmazsam resimlerini eklerim :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O deponun şeklinden çok serviste geçen muhabbet süperdi. :mrgreen: O zamana kadar işlevini bilmiyordun.

ehehe:queen:
kafama göre artçı bulmam lazım benim:queen: depodan tutunma nasıl oluyo artçın hangi türlü daha rahat ediyo?Artçıma ne dersem onu yapıyo onda sorun yok ama virajlarda istemeyerek zıt tarafa meğil veriyor.Gazı açtıkca daha çok sarılma olayı güzelde sanki depodan tutunsa daha iyi olcak bide ikide bir bi öne bi geriye kayıyo yükü ayaklarına veriyo, onu anlatamadım gitti yükü totoya verse kaymaz :queen: bide binen saplarada arka tutamaktan tutturtuyom bu seferde çok sallanıyolar :queen:
şu depo ve takımlar konusunda, benim motorun eski sahibi bir formül bulmuş.Şimdi forumda anlatamıyorum ama kasıkların oraya gelen kısımı ezmiş.ilk başlarda anlamamıştım neden öyle yaptığını ,çok söyleniyodum ama biraz uzun yol gidince anladımki o ezik velinimet:queen: yarın unutmazsam resimlerini eklerim :queen:

zuahah depoyumu ezmış :) belkide adamın takımlar ohale getırmıştır depoyu :queen: adam bekarmıydı :silent: :queen:

Belki yeni motorlarda takım! koymaya yer yaparlar :queen: :queen: :queen:

hacı koyacak yerden gecdim adam seleyi acık yukarı uzatır sünger münger koyar:) darbe emici malzemeyle takviye etmek lazım o noktayı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:55 ----------

şaka maka adam hilti miymiş mubarek nasıl göçertmiş orayı :)

ya allahtan arkadaşım cup verdi motorun cıkana kadar ıdare et diyee . ayağımı yerden kesıyo ,yoksa kafayı yerdım sımdıye ustayla kanlı bıcaklı olurduk

verırken 1 hafta surer dedı süre uzun geldı vermedım ,sonra mecburkaldım vermeye. yarın soker senı ararım dedı ,aradan 3 gun gecdı arayan soran yok .sonra bi gittim adam daha yenı söküyo motoru . sonra bi motordan düştü biraz öyle bekledi , yarın silindirler honlanacak dedi ,2 gun sonra gittim gene yarın honlanacak dedı ,o lafı söyledikten sonra sehır dısına cıkdı daha dün honlatmış . pazartesı toplamaya başlarım dedi ama allah bilir artık nezaman başlar ne zaman biter :) tamam sağlam usta ,güvenim tam ,cokda severim kendisini ama , beklemek cok yoruyor ınsanı . hyosu elınden almış motorcu kadar tehlikelisi yoktur heralde :) . ama adamadahak verıyorum birsuru iş var elınde

Selam ColdhearteD, bahsettiğin ustanın adını öğrenebilirmiyim.
Bilgimiz olsun en azından.

Selam ColdhearteD, bahsettiğin ustanın adını öğrenebilirmiyim.
Bilgimiz olsun en azından.

yanlış anlaşılmasın ben ustayı kötülemek amacıyla yazmadım :) sadece beklemek beni cok bunalttı . usta cok yoğun hak vermek lazım . usta ankaradaki sayılı ustalardan biridir . gittiğimde bi arkadaş istanbuldan gelmişdi motoruna baktırmak için .istanbulda hakkıyla yapan bi usta olmadığından felan bahsediyordu:)

yanlış anlaşılmasın ben ustayı kötülemek amacıyla yazmadım :) sadece beklemek beni cok bunalttı . usta cok yoğun hak vermek lazım . usta ankaradaki sayılı ustalardan biridir . gittiğimde bi arkadaş istanbuldan gelmişdi motoruna baktırmak için .istanbulda hakkıyla yapan bi usta olmadığından felan bahsediyordu:)

:) Haklısın, anladım kötülemek için yazmadığını. Sanırım Metin Usta'dan bahsediyorsun.
Ankara aslında motosiklet ustası bakımından fakir bir şehir.
Böyle bir şehirde işini hakkıyla yapan bir usta bulmakta ayrı bir olay :)

Neyse, umarım kısa sürede sorunsuz şekilde motosikletine kavuşursun.

:) Haklısın, anladım kötülemek için yazmadığını. Sanırım Metin Usta'dan bahsediyorsun.
Ankara aslında motosiklet ustası bakımından fakir bir şehir.
Böyle bir şehirde işini hakkıyla yapan bir usta bulmakta ayrı bir olay :)

Neyse, umarım kısa sürede sorunsuz şekilde motosikletine kavuşursun.

yok metin usta deil . kendısını cok duydum ama tanısma imkanımız olmadı. motora yenı basladıgım sıralar bır arkadasım ; metine gitme cok para alır hızıra git cok ucuza yapar demişdi sanırım onun etkısınde kalmışım hiç gitmedim haha:)

muhabbet süper :D bu saatte bol bol güldüm =) hele ColdhearteD ın muhabbeti tam film =) hilti fln :D
bu arada bende o dertten müzdaribim,arkamda biri olunca depo çok baskı yapıyor 20 km ve sonrasında dayanamıyorum artık. depoyu ezme dışında çözümü olan var mı =)

muhabbet süper :D bu saatte bol bol güldüm =) hele ColdhearteD ın muhabbeti tam film =) hilti fln :D
bu arada bende o dertten müzdaribim,arkamda biri olunca depo çok baskı yapıyor 20 km ve sonrasında dayanamıyorum artık. depoyu ezme dışında çözümü olan var mı =)

dostum sadece artcı tek başına rahatsız ediyor zaten ama benım kadrolu artcım hem göbekli hemde cantası var :queen: oturuyo cantayı araya bi sokuyo kendimi motora monte olmuş gibi hissediyorum . yakında benım depoda felon unkine dönecek :D . felon bu arada senın gidonda depoya doğru eğilme varmı :D arkadas gidona baya asılmış anlaşılan :D:D bu arada bi ekbilgi vereyım . gidona ihtıyacınız olursa kesınlıkle eskı model almayın ,hangı yılda yenı serıye gecdı bilmiyorum ama yenılerde saplama kısmı kat kat daha sağlam . eskide dişleri direk gidon borusuna acmışlar ,ama yenıde arada celikden yapaılmış iki tarafı dişli bi baglantı parcası var hem gidona giriyor hemde gidon kelepçesine kırılma ıhtımalı cok daha az

dostum sadece artcı tek başına rahatsız ediyor zaten ama benım kadrolu artcım hem göbekli hemde cantası var :queen: oturuyo cantayı araya bi sokuyo kendimi motora monte olmuş gibi hissediyorum . yakında benım depoda felon unkine dönecek :D . felon bu arada senın gidonda depoya doğru eğilme varmı :D arkadas gidona baya asılmış anlaşılan :D:D bu arada bi ekbilgi vereyım . gidona ihtıyacınız olursa kesınlıkle eskı model almayın ,hangı yılda yenı serıye gecdı bilmiyorum ama yenılerde saplama kısmı kat kat daha sağlam . eskide dişleri direk gidon borusuna acmışlar ,ama yenıde arada celikden yapaılmış iki tarafı dişli bi baglantı parcası var hem gidona giriyor hemde gidon kelepçesine kırılma ıhtımalı cok daha az

senin artçıda koala gibiymiş :d zamanında bi yapışmış ogün bugündür bırakmamış =) bende bi tws apaçi al ona kurtul =)

senin artçıda koala gibiymiş :d zamanında bi yapışmış ogün bugündür bırakmamış =) bende bi tws apaçi al ona kurtul =)

:D:D işin kotü yanı motordan inice saçımı düzeltecem diye ayna kırıyo hep :D kac tane ayna elınde kaldı :)) iniyo direk aynayı kendıne cevırmek ıcın bı asılıyo ayna elınde kalıo :queen: tvs apaçi demişken sym wolf almayı düşünüyorum bi tane ,hem yedek motor olarak hemde çalışmak için . ne dersiniz varmı kullanan

aha buda aynayı kırarken sucustu yakaladığım resım :)

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:

ahaha yok hocam gidon sağlam ama adamda nası bi takım varsa depoda izi çıkmış:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:27 ----------

evet beyler işte benim takımlık
56af4db1.jpg

Çıkar smokehead'i tak orjinal eksozu 100km de en az 1lt fark eder

Güzel ses geliyor be cok tatmin edici nasıl cıkarayım onu :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:16 ----------

ahaha yok hocam gidon sağlam ama adamda nası bi takım varsa depoda izi çıkmış:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:27 ----------

evet beyler işte benim takımlık
56af4db1.jpg

Yok yok bunu o kısım yapmış olamaz nasıl olmuş öyle :mrgreen:

Güzel ses geliyor be cok tatmin edici nasıl cıkarayım onu :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:16 ----------

Yok yok bunu o kısım yapmış olamaz nasıl olmuş öyle :mrgreen:

takımların resmi çıkmış depoya:queen::queen:
şaka maka o ezik çok işe yarıyor.sizin bahsettiğiniz rahatsız durum bende yok:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar