Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Canım benim, Ben 180 km de 10 litre yakıyorum; yani 90 km de 5 litreye denk geliyor... Bu da yaklasık olarak 100 km de 5.1 litreye denk geliyor...

Benimde GT 250 den sonraki motorum 600 F olacak :cat: , tam Türkiye için üretilmiş bir motor, yakıtı da çok iyi, hele 2011 modeli süper ötesi olmuş :queen: :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 ----------

Felon a katılıyorum, tam değeri öğrenmek için depolu tam doldurup denemek lazım, hatta bunu birkaç kere yaparak, çok sağlıklı bir değer elde edilebilir :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:15 ----------

Bu GT 250 bayağı kafama yattı, 2012 başlarında kesin alıyorum, o aralar da satacak varsa haberim olsun :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:18 ----------

Ben 600F ile 180 km de 10 Litre tüketiyorum. Hyosungun 100 km de 5 litre tüketmesi biraz fazla :bounce:

Katılıyorum, bu kadar yakması pek makul değil, bir ustaya göstermek şart :cat:

Sepetçioğlu
250cc için fiyat/performans/tasarım açısından en mantıklısı bence

Hatta Bugün ELİNT ile Beraber Hesap yaptık. 180 km de ; 10 litreden daha düşük bir rakam cıktı karsımıza :cherry:

Bu değer, Orta devirlerde ve yavas hızlanmalarda olusan değerdir. Fakat 2 adet tünelde 230 km/h y kadar uzadığımı biliyorum :mrgreen:

Yüksek devirli kullanımda ise; 100 km / 34 TL yaktık. Bu değer 140 ın altına düşmeden, en düşük 8ooo devirde vites değişim aralığı olan kullanımdır. Bu durumda da 100 km de; 8 Litre civarı bir rakam yapıyor :)

600RR' Lar da devirli kullanımda 100 km'de 9 iLe 10 Litre arasında Yakıyor ortalama. 1-2 Litre avantajlıyız :mrgreen:
Rize de Movistar İLe denemiştik. Ama o motorda bişi vardı sanırım; 30 km de ; 25 TL yaktı :mrgreen: ELİNT de biliyor :queen:

Sepetçioğlu
250cc için fiyat/performans/tasarım açısından en mantıklısı bence

Evet bence de en mantıklısı, uzun zamandır araştırıyorum, CBR 250 ile aynı fiyat olmasına rağmen yinede tercihim hyosung olacak, :cat:
sıfır almayı düşünmüyorum zaten, temiz bir tane alıp (bu konuda yardıarınızı bekliyorum :) 10 15 bin km yapıp büyütmeyi düşünüyorum :)

Hatta Bugün ELİNT ile Beraber Hesap yaptık. 180 km de ; 10 litreden daha düşük bir rakam cıktı karsımıza :cherry:

Bu değer, Orta devirlerde ve yavas hızlanmalarda olusan değerdir. Fakat 2 adet tünelde 230 km/h y kadar uzadığımı biliyorum :mrgreen:

Yüksek devirli kullanımda ise; 100 km / 34 TL yaktık. Bu değer 140 ın altına düşmeden, en düşük 8ooo devirde vites değişim aralığı olan kullanımdır. Bu durumda da 100 km de; 8 Litre civarı bir rakam yapıyor :)

600RR' Lar da devirli kullanımda 100 km'de 9 iLe 10 Litre arasında Yakıyor ortalama. 1-2 Litre avantajlıyız :mrgreen:

f ile rr arasındaki seçimde önemli olan daha çok oturuş pozisyonu ve artçı konforudur bence yakıt değerleri birbirine yakın sanırım.180km de 10litre gt250 ile dolaşırken oldu sanırım :queen: grupda düşük cc lerin olması her zaman avantaj baya yakıt tasarrufu oluyor :queen:
@Sepetçioğlu
hyosung en iyi tercih o zaman.hondanın yedek parça fiyatları kalp krizi yapar.sağlımıza dikkat edelim

Son düzenleme:
Hatta bu yakıt; dünkü Ayder Gezimizde olustu :) Tabi 125 likler ile yola cıkarsan bu kadar az yakarsın :mrgreen::queen:

Rize de Movistar İLe denemiştik. Ama o motorda bişi vardı sanırım; 30 km de ; 25 TL yaktı :mrgreen: ELİNT de biliyor :queen:

Türkiye şartlarında en iyisi zaten, tutulmasından belli :queen: , iki arkadaşımda var, çok memnunlar, hatta biri ilk 600 f ile başladı motora :) ,
Yakıt, gidiş, görünüş, performans ile bir numara :cat:

f ile rr arasındaki seçimde önemli olan daha çok oturuş pozisyonu ve artçı konforudur bence yakıt değerleri birbirine yakın sanırım.180km de 10litre gt250 ile dolaşırken oldu sanırım :queen: grupda düşük cc lerin olması her zaman avantaj baya yakıt tasarrufu oluyor :queen:
@Sepetçioğlu
hyosung en iyi tercih o zaman.hondanın yedek parça fiyatları kalp krizi yapar.sağlımıza dikkat edelim

Katılıyorum sana, sağlık olmazsa motora binemeyiz :queen: :queen: :queen:

Anlamadım gitti yav bu kadar düsük yakıt tüketimi nasıl oluyor duydukca sinirleniyorum benim motor niye böyle diye.
Smokehead egsoz var. Bide lastik tabanı ne kadar etkiler yakıtı 170 takılı su an. Kullanım olarak da sürekli şehiriçi 100 ü geçmiyorum gibi bişey cok nadir. 6-7. de vites atıyorum genelde . Biraz da agresif kullanırım, aragazlar filan eminimki coğu kişide böyle kullanıyordur :cherry: Motor bu diğer 3-4 litre diyenlerden ne farkı olabilir anlamadım ? Ayar mı gerek ne gerekse artık

Onca Laftan Sonra Dünden Fotolar gelsin :p

İLK Kez Yağmur değdi Motoruma dün...Dönüşte Yakalandığımız cok cok cok aşırı sağnak ve CBR 600F..
Fotodaki Puslu görüntü SİS değil, Yağmurdur...

GTR ile CBRF Arasındaki Bağ :p

İleride bizde katılırız inşallah :)
Yolun zemini de güzelmiş, gitmeye doyulmaz valla :mrgreen:

Son düzenleme:
Anlamadım gitti yav bu kadar düsük yakıt tüketimi nasıl oluyor duydukca sinirleniyorum benim motor niye böyle diye.
Smokehead egsoz var. Bide lastik tabanı ne kadar etkiler yakıtı 170 takılı su an. Kullanım olarak da sürekli şehiriçi 100 ü geçmiyorum gibi bişey cok nadir. 6-7. de vites atıyorum genelde . Biraz da agresif kullanırım, aragazlar filan eminimki coğu kişide böyle kullanıyordur :cherry: Motor bu diğer 3-4 litre diyenlerden ne farkı olabilir anlamadım ? Ayar mı gerek ne gerekse artık

Çıkar smokehead'i tak orjinal eksozu 100km de en az 1lt fark eder

yakıtı en çok egzos ,hava filtresi,lastikler etkiler.ama bunlarda orjinalse yine çok yakıyosa senkron ayarı gerekebilir.Yine forumda konuşulmuştu 5-6sayfa öncesinde senkron ayarıyla yakıt tüketimini düşürenler var.

yakıtı en çok egzos ,hava filtresi,lastikler etkiler.ama bunlarda orjinalse yine çok yakıyosa senkron ayarı gerekebilir.Yine forumda konuşulmuştu 5-6sayfa öncesinde senkron ayarıyla yakıt tüketimini düşürenler var.

filitrem cok pisdi :D egzozda delik :) ya bu arada 12 gun oldu motoru hala alamadım servisten :(( dahada 3 4 gun surer gıbı nasıl iş anlamadım

filitrem cok pisdi :D egzozda delik :) ya bu arada 12 gun oldu motoru hala alamadım servisten :(( dahada 3 4 gun surer gıbı nasıl iş anlamadım

allah kimseyi hyosuz bırakmasın :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:55 ----------

beyler bugün bi sap arkadaşı aldım arkama artçı olarak,ayaklarıyla kerpeten gibi sıkıyo beni yaw sizin artçılarda öyle yapıyomu ? bide bu virajda dengeyi kendileri sağlamaya çalışmaları yokmu ona ayar oluyorum zatn :mrgreen: bundan böyle sap artçı almmıycam.bay bayan farketmiyo aslında rahatsız ediyolar ama bayan artçı sarılıyo en azından :p :cherry:

allah kimseyi hyosuz bırakmasın :queen:
ya allahtan arkadaşım cup verdi motorun cıkana kadar ıdare et diyee . ayağımı yerden kesıyo ,yoksa kafayı yerdım sımdıye ustayla kanlı bıcaklı olurduk

verırken 1 hafta surer dedı süre uzun geldı vermedım ,sonra mecburkaldım vermeye. yarın soker senı ararım dedı ,aradan 3 gun gecdı arayan soran yok .sonra bi gittim adam daha yenı söküyo motoru . sonra bi motordan düştü biraz öyle bekledi , yarın silindirler honlanacak dedi ,2 gun sonra gittim gene yarın honlanacak dedı ,o lafı söyledikten sonra sehır dısına cıkdı daha dün honlatmış . pazartesı toplamaya başlarım dedi ama allah bilir artık nezaman başlar ne zaman biter :) tamam sağlam usta ,güvenim tam ,cokda severim kendisini ama , beklemek cok yoruyor ınsanı . hyosu elınden almış motorcu kadar tehlikelisi yoktur heralde :) . ama adamadahak verıyorum birsuru iş var elınde

Bayan artıçıya bağlı bazen sakallı bıyıklı bayanlar da binmek istiyo :mrgreen: artçılardan ben de çok çekiyorum ya hem artçılı sürmeyi sevmiyorum motorun çekişi düşüyo :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar