servislerin geneli öyle malesef en iyisi bakımını kendin yapabilmek.istersen bi denizköşklerdeki motopark a uğra :cat:
Yakıt Tüketimi Testimin Sonuçları
En son depomu yan ayaktayken ağzına kadar doldurmuştum bildiğiniz gibi.Tam 113.7km sonrasında benzin istasyonuna tekrar girdim.
3.9Litre benzin aldı kapağa kadar benzin doldu..
3.9değerini görünce şaşırdım bu kadar olamaz dedim motoru ileri aldım duruşu yüzündenmi fazla alamadı benzini diye.500mt gittim tam dik pozisyonda kapağı açtım ağzına kadar benzin dolu yine yan ayağa aldım yine aynı...
İnanamasamda sonrasında motorun egzostunun bile orjinal olması sebebiyle bu yakıt değerinin doğru olduğunu düşünüyorum.
Sonuç olarak 100km de 3.4litre yakıt tüketimim olmuş
Tek silindir cbr250 bile yaklaşamaz bu değere

Kullanım stili olarakta şöyle söyliyim 120km hızı geçmedim.İşe gidip geldim
%25inde trafikte dur kalk yapmışlığım vardır
%50sinde 80-90km hızlarda yol almışımdır ama öyle sabit bir şekilde değil.
Genelde 8bin devirde vites değiştiriyorum.8bin deviri geçip vites değiştirdiğim sadece 1.viteste olmuştur.
Kalan %25dede agrasif kullanım riskli hayat sürüşlerim vardır.Yolda kapışmak isteyen 4tekerler (bi tane honda civic in eline vermem dışında birşey yok )
Hani egzos falan değişmeyi düşünüyodum ya.Yok öyle bişey bedava tiger verseler taktırmam şu sıralar :queen:.Benim eski scooterımdan daha az yakıyor.
Birde ben çok ara gazlı kullanıyorum trafikte her durduğumda bi ara gazı vermişliğim vardır.E yeni hevesim tabi dayanamıyorum:mrgreen:
Yakıtı etkileyebilcek olan bir kaç şey daha
motorda şuanda
ngk cr8e buji
orjinal egzos
çakma hava filtresi (eski sahabı 15tl lik olanlardan almış)
ön 110 arka 150 orjinal ebat lastikler (shinko)
Sürücü olarakta 1.83 boyunda 73kg ağırlığında bendeniz:mrgreen:
bu 113km boyunca artçı hiç almadım