barış kafe bana uyar kim kim olacaz, çıkacaksak ben aynamı takayım motora bu arada

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:43 ----------
sedici kardeşim nerdesin sen yaw motoru kontrol ediyom diye ta sizin tükana geldim baktım yoksun bi çay ısmarlamak uğruna kaçtın he alacağın olsun

bu arada beyler k&n hava filtresini şiddetle tevsiye ediyorum canavarlaşma yaratıyor

bir de subab ayarı çektikmi tamamdır

heee unutmadan geçerken beni de alın çeyrek kala :queen:
aga ben bugün mağazaya gitmedim ki... sabah bi uğradım kahvaltıya sora çıktım arabayı servise bıraktım gittim diğer arabayı aldım müşteriye gittim sonra bi müşteri, bi müşteri daha bi telefon geldi iki müşteri daha var dediler yine gittim a aaa bi baktım saat 20:10 paydos ettim ben de
gel barış cafeye orda ısmarlarım çayı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------
Özcan agadan ses yok, bi arasam mı ki acep... çalıyor...
tüh ya uyuyomuş, yenge açtı telefonu, uyanınca gelir belki dicem ama işe giderse yalan olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:48 ----------
ulan bıktım be 3 öğün dışarda yemekten, illallah ettim arkadaş her gün 3 defa ne yicem diye düşünmekten, bünye dayanmıyo artık hazır yemeğe... çok doluyum bu konuda içimi döktüm sadece
çocukların evlerinde sulu yemekler, sebzeler, masanın başına oturmuşlar birbirlerine ikram ediyorlar şakalaşıyorlar :queen: