[Bursa - MT]

Teleferiiiiiiikkkk :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:53 ----------

Haftaya kime gezmeye çıkmasın la ! akşamları yağmurlu, gündüzleri güneşli olsun.. Haftaya da ben iğrenç vardiyamdayım. 16:00 -- 00:00 :salut:

Fark etmez abim ben 14:30da çıkıyorum işten haftaya gündüz de gezerim ben :)

ulan ben kendi derdime yanayım bizde yok öyle vardiya falan günde 12 saat çalışıyoruz, iş oldumu sabahlamaca...
neyse vardıyalılar boş vakitlerinde uğrayıp selam veriyorlar çayımı içiyorlar da ben de teselli buluyorum :)

madur bi arkadaşımız var da bizim onu tanıman lazım :)

Son düzenleme:
tabi ki de teleferik yada z yolu abi... çıkalım bi gün????:queen:insan şu dünyada z yolu yada teleferik yoluna çıkmadıysa yaşıyorum demesin... haktan abi gelsin onla da çıkalım 14 ay sonra. suzuki mont üzerine bursaspor şapka ile...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:12 ----------

gökhan abi artçın kimmiş bakalım?

Halinize ve vardiyalarınıza genede şükür edin arkadaşlar ben napayım kendimi bildim bileli sabah 8:00 gece Allah kerim :)

ben yatıyorum beyler yarın sabahda orhaneli yolu çıktı sabah 9da çıkıyorum yola gelecek varsa gelsin gidip geleceğim ;) hadi iyi geceler herkese (mehmet abi sana iyi çalışmalar) :)

Bursa MT sizden bir ricam olacak, cumartesi günleri benim en yoğun günüm işyerimden ayrılamıyorum, bugün yani 18haziran cumartesi çalışmayıp da çarşı tarafına çıkacak olan var mı,
bana şu dizlikten alabilir misiniz?!??!
big_28641799wxv.jpg

vakit sıkıntısından uzun süredir alamadım malum pazar gezimiz var yemeyelim rüzgarı dizlere saatlerce :)
(eğer çarşıya uğrarsanız ödemeyi geldiğinizde yapabilirim-yada pazar sabahı gezi için nasıl olsa buluşacaz hem dizliği alıp hem ödemeyi yapabilirim):
yardımcı olurum ama bunu nerden bulacam derseniz bulacağınz yeri tarif edebilirim :)
yardımcı olabilen çıkarsa çok sevinirim.

hadi şimdi ben yatar, herkese iyi geceler

Son düzenleme:
batu(madv) abi yarın geziye geliyor musun? kesin mi? senin gelmen ahmet abinin gelmesi demek. ahmet abinin gelmesi benim gelmem demek. A2 li birine ihtiyaç doğuyor burda...

hacılar, ben diyorum ki kent meydanına neden gidiyoruz küçük sanayide falan buluşalım şehir içine girip vakit kaybetmeyelim, mudanya grubu ile de zaten mintekste buluşacaz siz ne dersiniz???

aga bi dur ben yazayım da öyle tasdikle be :queen: birarada olduğumuz çok mu belli ne :mrgreen:

Son düzenleme:
pardon erken mi yazdım sen daha yazmamışsın aga :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 ----------

düşündüğün anda hissedip içimden gelen bir dürtüyle birden aynen aga yazmışım kardeşim :)

vay vay vay kimler varmış

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:43 ----------

:pr::pr::farao::farao::pale::pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar