[Bursa - MT]

eyvah, yemek siparişi verdim ben... yemekten sonra aynamı takar gelirim, yada takmam aynayı vakit alır

Ben geldim çayımı yudumluyorum tek başıma :-(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:50 ----------

Kimse gelmedi hala, 2 çayı da kendime ısmarliyorum

pazar gününkü olacak gezi ile ilgili anasayfa da konu mu açsak daha çok kişiye ulaşılır?(konu nasıl açılacağını bilmediğim için açamıyorum)n

Hoşgeldin Fırat,nerelerdesin sen yahu ben döndüm sen yoksun:silent::silent::silent:

Gezi için hazırlıklar devam,yetişirse lastik değişicem ve fikir değiştirmezse bir artçı ilave alıcam...:cat:

önümüzdeki hafta gezmeye fln çıkmayın bak o zaman noluyo ben bu hafta bu iğrenç vardiyadayım ya her akşam barış kafelerde sokaklarda motorlarla turluyorsunuz neden ben gelemiyorum :)

önümüzdeki hafta gezmeye fln çıkmayın bak o zaman noluyo ben bu hafta bu iğrenç vardiyadayım ya her akşam barış kafelerde sokaklarda motorlarla turluyorsunuz neden ben gelemiyorum :)

Haftaya kime gezmeye çıkmasın la ! akşamları yağmurlu, gündüzleri güneşli olsun.. Haftaya da ben iğrenç vardiyamdayım. 16:00 -- 00:00 :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar