evet pazartesi günü tamamlamış oldugumuz 1000 km bakımını oktay motorda gerçekleştik .. sagolsun ilgisini eksik etmedi. motoru lifte alıp yagını boşalttık . daha sonra hava fiitresine bakıldı temizlendi ... zaten çok kirlenmemişti.. yag da daha kirlenmemişti .. 300 bakımda değiştirmiştim çünkü çıkan çapaklar gözle görüldü büyük olanlar filitrede takılı kalmıştı digerleri yagla birlikte kabın dibine çökmüştü ..
oktay motorda 1000 bakımını yarım saatte tamamladık yagı konuldu hava filitresi takıldı gerekli vidaları kontrol edildi .. herhangi bir gevşeme olmamıştı ama sık sık kontrol etmek gerek
1000 km izlenimlerimi aktariiim motor 40 kmh ile 80 kmh arası çok keyifli.. geri kalan kısımları rutin bi scooterde olması gereken hızlanma durma ses.. bunun gibi özlelliklerle aynı gibi .. lastikleden hiç memnun degildim .. rodajla birlikte michelin city grip taktırdım.. ve bomba etkisi yaptı sanki ilk 1000 km kullandıgım o dandik scooter gitti yerine yolu tutan deligibi viraj yapan insanı yormadan yol yapan .. bir scooter geldi mütiş yumuşak bir sürüş geldi .. çok memnunum kesinlikle herkeze tavsiye ederim ..
yakıt meselesi biraz düşündürücü . izlenimler aşagıda ilk günden bu güne kadar aldıgım sonuçları yazıyorum .. zaten 21 liraya doluyor ortalama 20 liraya fullüyorum içindeki benzinle
0-147 km
147-303 km
303-461 km
461-578 km
578-745 km
745-878 km
878-1011 km
1011-1158 km yol yapmış durumdayım.. 50 ve 60 km hızı geçmeden yol yapılmıştır..
daha yeni yeni gaz açmak üzereyim.. tahminimce 120 130 kmh a cıkacaktır motor daha fazlasını sanmıyorum ama 165 cc için ideal buluyorum .. cok fazla bişey beklememek gerek ..
görünüş olarak etkileyici. trafikte rahat hareket ediyorsunuz . ön taraf biraz hafif kalsara agırlıgınızı ön tarafa yogunlaştırdıgınızda daha dengeli bir sürüş elde edebiliyorsunız.. viraj yapma becerisi çok iyi .. sol yan ayak sıkıntı veriyor yere sürtüyor sanırım çıkarmam gerekecek . zaten orta ayak yeterli diye düşünüyorum aydınlatma yeterli derecede özellikle stop ve sinyallerin verdigi ışık tatmin edici.. ön far için xenon kullanılsa daha tatmn edici bir aydınlatma sagllana bilir.. amortisörler biraz yetersiz gelsede arkayı sertleştirmek gerekir. ön taraf zamanla yumuşuyor .. 2 kiş kullanıldıgında arkayı sertleştrmek şart
şimdilik izlenimlerim bukadar .. resimleri yakında yüklerim .
heaa buarada orjinal lastikleri duruyor isteyen olursa görüşebilir benimle